Junta de Govern Local 2005-03-11

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 11/03/2005

>
JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 11 de març de 2005 a les 13 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2.- Informació de l’Alcaldia.

3.- Moció de l’Alcaldia. Aprovació factura de Redessa compte gestió activitat firal i congrensual Fira de Reus.

4.- Moció de l’Alcaldia. Conveni de col·laboració per al desenvolupament del Centre d’Arts Escèniques de Reus.

5.- Moció de l’Alcaldia. Convenis de col·laboració amb INNOVA per a l’execució de distintes actuacions.

COMISSIÓ SERVEIS PERSONALS

6.- Salut Pública. Aprovació del Pla municipal de Drogodependències pel període 2005-2007.

COMISSIÓ DE SERVEIS TERRITORIALS

7.- Contractació i Patrimoni.- Aprovació inicial del projecte de les obres de prolongació del carrer Mare de Déu de Puigcerver de la urbanització Sant Josep Obrer.

8.- Contractació i Patrimoni.- Aprovació definitiva del projecte d’ampliació de la deixalleria municipal.

9.- Contractació i Patrimoni.- Aprovació inicial del projecte de les obres de prolongació del C/Immaculada i C/Robert Gerhard al Barri Immaculada.

COMISSIÓ SERVEIS GENERALS

10.- Recursos Humans. Aprovar la sol·licitud a la delegació territorial del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya de subvencions de Plans d’Ocupació fixats en la convocatòria per activitats d’estiu per a l’any 2005.

- Assumptes sobrevinguts.

Reus, 10 de març de 2005

L’alcalde

Lluís Miquel Pérez Segura

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.