Junta de Govern Local 2005-04-01

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 1/04/2005

>
JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 1 d’abril de 2005 a les 13 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2.- Informació de l’Alcaldia.

3.- Moció de l’Alcaldia. Declaració d’especial interès o utilitat municipal de les obres de construcció d’habitatges de protecció oficial per part de l’empresa municipal GUPSA.

4.- Moció de l’Alcaldia. Encàrrec a INNOVA de l’ànalisis de la millor formula per a l’execució de diversos projectes inclosos en el PAM.

COMISSIÓ SERVEIS PERSONALS

5.- Serveis Socials. Proposta d’aprovació de les bases per a la concessió d’ajuts de menjador per a alumnes d’escoles públiques d’educació infantil i de primària de Reus per al curs 2005-2006.

COMISSIÓ DE SERVEIS TERRITORIALS

6.- Gestió Urbanística. Aprovació definitiva del Projecte d’urbanització del Pla especial de reforma interior de l’àrea 3.9.b) "Entre Ctra. de Castellvell i Camí de la Mineta", promogut per la Junta de Compensació.

7.- Contractació i Patrimoni. Aprovació definitiva del projecte executiu de reforma de l’antic Banc de Santander per nou equipament Capsa Gaudí (espai de descoberta del Modernisme).

8.- Contractació i Patrimoni. Aprovació inicial del projecte executiu de les obres de reforma i ampliació del Mas Pintat.

COMISSIÓ SERVEIS GENERALS

9.- Contractació i Patrimoni.- Aprovació de l’ampliació del contracte relatiu al servei consistent en l’execució dels treballs d’arboricultura a l’arbrat de la ciutat de Reus.

- Assumptes sobrevinguts.

Reus, 31 de març de 2005

L’alcalde

Lluís Miquel Pérez Segura

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.