Junta de Govern Local 2006-03-10

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 10/03/2006

>
JUNTA DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 10 de març de 2006 a les 13 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia.

3. Moció de l’Alcaldia. Modificació del conveni marc de la TV local. Aprovació contracte programa per al desenvolupament de la Televisió Local de Reus per als anys 2006 i 2007.

4. Moció de l’Alcaldia. Encàrrec a INNOVA relatiu a la redacció del projecte i l’execució de la instal·lació de recollida pneumàtica a l’Av. Països Catalans entre el Camí de Riudoms i c/ Antoni de Bofarull.

COMISSIÓ DE SERVEIS GENERALS

5. Assessoria Jurídica. Renúncia de la parada 40 i un magatzem del Mercat del Carrilet.

6. Contractació i Patrimoni.- Aprovació de la certificació addicional número 1 relativa a les obres de remodelació de la Prioral de Sant Pere, cinquena i última fase, consistents en la restauració de la Capella dels Dolors, atri de Sant Sebastià i façana nord de la nau.

7. Contractació i Patrimoni.- Adjudicació de les obres de reparació, manteniment o reforç del paviment asfàltic de diferents carrers de la ciutat de Reus.

Assumptes sobrevinguts.

Reus, 9 de març de 2006

L’alcalde

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.