Junta de Govern Local 2006-06-16

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 03/12/2020
E.g., 03/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 16/06/2006

DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 16 de juny de 2006 a les 13 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia.

3. Moció de l’Alcaldia. Aprovació del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp per la coordinació en la xarxa d’alertes.

4. Moció de l’Alcaldia. Conveni de col·laboració amb el Departament de Presidència per a la creació i gestió d’un telecentre de la xarxa pilot de telecentres equipats amb programari lliure.

5. Moció de l’Alcaldia. Aportacions a RELLSA per a la compensació de menors ingressos, per al foment d’activitats pròpies de l’empresa i d’altres encàrrecs formulats per l’Ajuntament.

COMISSIÓ DE SERVEIS GENERALS

6. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació relació de factures.

7. Educació i Família. Aprovació dels preus públics dels serveis educatius de 0-3 anys per al curs 2006-07.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS.

Reus, 15 de juny de 2006

L’alcalde

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.