Junta de Govern Local 2006-09-01

Cerca ordre del dia de la Junta de Govern Local

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 1/09/2006

DE GOVERN LOCAL

Senyor, senyora,

Us convoco a la sessió ordinària de la Junta de Govern Local, que tindrà lloc el proper dia 1 de setembre de 2006 a les 13 hores, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia.

3.- Moció de l’Alcaldia. Acceptar la subvenció del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya corresponent al finançament de l’Escola Bressol La Ginesta per al curs 2005-2006.

4.- Moció de l’Alcaldia. Conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Constantí relatiu a l’abocament d’aigües residuals procedents de la planta EDAR del Polígon Constantí.

5.- Moció de l’Alcaldia. Sol·licitar una subvenció per atorgar ajuts als infants de les llars municipals, i aprovar les bases corresponents.

6.- Moció de l’Alcaldia. Pròrroga del conveni amb AMERSAM per la gestió de multes i senyalització viària (setembre-desembre 2006).

7.- Moció de l’Alcaldia. Conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc pel subministrament d’aigua.

COMISSIÓ DE SERVEIS GENERALS

8.- Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació relació de factures.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS.

Reus, 31 d’agost de 2006

L’alcalde

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.