Adjudicats els treballs del projecte de modernització i gestió sostenible de les infraestructures d’arts escèniques i musicals del Teatre Bartrina

Cerca al Blog de Next Generation

E.g., 02/06/2023
E.g., 02/06/2023
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Teatre Bartrina
Dimarts 04 Abril, 2023

L’Ajuntament de Reus ha adjudicat els contractes previstos en la licitació del projecte de modernització i gestió sostenible de les infraestructures d’arts escèniques i musicals del Teatre Bartrina. L’objectiu del projecte és millorar l’equipament tècnic i la maquinària escènica del teatre perquè doni una resposta de qualitat als requeriments de les activitats escèniques que acull, tot responent a criteris d’eficiència i sostenibilitat. Així, s’hi inclou la modernització dels equips d’il·luminació fent la migració a LED de baix consum i la renovació de les consoles de control per permetre el control de perifèrics de diferents tecnologies; la incorporació d’un nou sistema de vídeo digital; i la substitució del sistema d’àudio analògic a digital, amb implementació d’un sistema de sou immersiu.

D’acord amb aquests requeriments, la licitació establia 3 lots:

• Lot 1: Modernització dels sistemes de vídeo digital. El contracte s’ha adjudicat a l’empresa Electrònica Reus 72, SL, per un import de 17.515,00 € (IVA inclòs).

• Lot 2: Modernització dels sistemes d’il·luminació digital. El contracte s’ha adjudicat a l’empresa Ruybesa Global Technologies SL per un import total de 72.932,48 € (IVA inclòs)

• Lot 3: Modernització dels sistemes digitals d’àudio i comunicacions en xarxa. El contracte s’ha adjudicat a l’empresa Bymedio Submarino Internacional SL, per un import total de 82.153,64 € (IVA inclòs)

El projecte de modernització i gestió sostenible de les infraestructures d’arts escèniques i musicals del Teatre Bartrina compta amb un ajut de 83.004 € a càrrec de l’instrument financer dels Next Generation EU en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, d’acord amb la convocatòria de l’Oficina de Suport a la Indústria Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Compta també amb un ajut de 50.000 € de la Diputació de Tarragona.

Teatre Bartrina

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.