Cultura

L’oferta cultural a Reus és extensa i diversa, tant pel que fa a les manifestacions artístiques que hi tenen lloc com pel nombre d’equipaments que donen cabuda a les creacions.

El festival de circ Trapezi, que se celebra des de 1997, i d’altres festivals (el COS de Mim i teatre gestual, el Festival Europeu de Curtmetratges, els festivals d'estiu...), la xarxa de teatres i de companyies d’arts escèniques, els museus i les festes tradicionals configuren, juntament amb altres manifestacions i actuacions, la cultura reusenca.

Reus té un ric, variat i nombrós calendari d'activitats culturals, que es distribueixen durant tot l'any i que es complementen amb les programacions estables dels teatres Fortuny, Bartrina, Bravium i Sala Santa Llúcia, a més de l'Orfeó Reusenc i Cal Massó, així com les exposicions d'art, ja siguin organitzades pel mateix Ajuntament de Reus o per diferents galeries de la ciutat.

Espectacle del Trapezi

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.