Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

1a Cursa Grup Oliva "Herois per l'Alzheimer"

1a Cursa Grup Oliva

La primera edició de la cursa popular “Herois x l'Alzheimer”, és un esdeveniment pensat per arribar a tots els públics que pretén sensibilitzar i sobretot recollir fons econòmics per destinar-los a la lluita contra l'Alzheimer i la solidaritat amb els persones que pateixen aquesta malaltia. La cursa és una iniciativa del Grup Oliva en col·laboració amb l'Ajuntament de Reus i té l'Associació Alzheimer Reus i Baix Camp com a principal destinatari del projecte. La participació es pot fer en format de "running" o de caminada.

 

Inscripcions
A partir del dia 22 de febrer es poden fer les inscripcions a la cursa a les oficines de Peugeot Joaquín Oliva (carretera de Salou, km. 1) i a les dependències de Protego Correduría de Seguros (carrer de l'Amargura, 36-38), i el 21 d'abril es portarà a terme el lliurament de dorsals.  .

El recorregut serà de 5 quilòmetres (corrent o caminant) i els drets de participació i aportació solidària són de 10 euros (5 euros en cas d'aportació a fila zero).

S'han programat actes paral·lels a la cursa durant la jornada del dia 22 perquè famílies i acompanyants puguin afegir-se a l'esdeveniment: com són zumba, activitats infantils i altres.

PREU

10 euros i 5 euros del Dorsal 0 (solidari)ON

Plaça de la Llibertat

Plaça de la Llibertat 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 22/04/2018

a les 09:00h


MÉS INFORMACIÓ

1a Cursa Grup Oliva

LOCALITZACIÓ

Plaça de la Llibertat

Plaça de la Llibertat

Plaça de la Llibertat, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.