Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

33a edició dels Tres Tombs

33a edició dels Tres Tombs

33a edició de la festa dels Tres Tombs

A les 9.00 h, al Parc de la Festa, esmorzar i concentració d'animals i carruatges.

A les 11.00 h, a la plaça de Prim, actuació de les colles geganteres d'Els Fénix, Els Alegre i  d'Alforja. Al raval del Pallol, el Conte dels Tres Tombs, a càrrec de Carles Pitarch (Bravium Teatre). A la plaça de Catalunya, cavallets de joguina.

A les 11.30 h, sortida de tots els participants a la cavalcada.

A les 13.00 h, benedicció d'animals.

Amb la participació de la Banda de Cornetes i Tambors de Sant Pere Apòstol, el Carruatge de Sant Antoni, la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Reus, carruatges autoritzats, Mossos d'Esquadra, Heralds de Reus, Baluard de l'Ajuntament de Reus, Baluard dels Amcs dels Cavalls a càrrec del Club Hípic Rocaplana de Vila-rodona, Grup de Muntats del Club Hípic Quadres d'en Blai de Riudoms, Club Hípic Quadres Julivert de Riudoms, Club Hípic Castells de Cambrils, Club Hípic Reus QMT, Club Hípic Tgn Sports Horses de Riudoms, Club Hípic Tomás Santiago de Cambrils, Club Hípic West Fork de Reus, Club Hípic Les Parades de les Borges del Camp, Club Hípic West Fork de Reus, Club Hípic Les Parades de les Borges del Camp, Club Hípic Hermanos Santiago de Cambrils, Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia, carruatges de Reus, carruatges de tot tipus i genents muntats d'arreu de Catalunya.


QUAN

el 10/03/2019

a les 09:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.