Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

3a Jornada Llum de Llull

3a Jornada Llum de Llull

La biblioteca familiar de Gabriel Ferrater i els llibres infantils dels anys 1920-1939

  • Lloc: Biblioteca Central Xavier Amorós

  • Dia: divendres 26 de novembre

  • INSCRIPCIONS

10.30 h Obertura de la jornada. A càrrec de Daniel Recasens, regidor de Cultura, Educació i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus.

10.40 h Conferència inaugural: L’edició catalana dels anys 20 i 30 del segle XX: dues dècades d’expansió. A càrrec de Manuel Llanas, professor emèrit de Filologia i Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de Vic.

12.00 h Presentació de la Fundació Folch i Torres. A càrrec de Jordi Folch i Pons, director de la Fundació.

13.00 h Patufetisme i Noucentisme, eixos culturals catalans d'una dècada. A càrrec de Teresa Duran, escriptora, il·lustradora i experta en llibre infantil. Presentació a càrrec de Marta Roig, secretària del ClijCAT.

17.30 h Astronautes del Curiosity. Les revistes infantils en català, escola de nous lectors. A càrrec de Germà Capdevila, president de l’APPEC.

18.30 h «La biblioteca de la família Ferraté i les lectures del Gabriel».  A càrrec del Dr. Ramon Gomis, autor del llibre El Gabriel Ferrater de Reus. Presentació a càrrec de Montserrat de Anciola, cap de la Biblioteca del Centre de Lectura de Reus.


ON

Biblioteca Central Xavier Amorós

Carrer de l'Escorxador, 1 43202

Com arribar-hi


QUAN

el 26/11/2021

a les 10:00h

LOCALITZACIÓ

Biblioteca Central Xavier Amorós

Biblioteca Central Xavier Amorós

Carrer de l'Escorxador, 1, 43202

Tel. 977 010 025

http://biblioteques.reus.cat/

[email protected]

Et pot interessar...

Gala de dansa Roseta MauriE
Arts escèniques

Gala de dansa Roseta Mauri

Gala de dansa Roseta MauriX Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri La gala d’enguany la integren ballarins i ballarines que van resultar premiats en passades edicions del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri, i que avui ballen en companyies internacionals de prestigi. També comptarem...

On: Teatre Fortuny

L'excessiva història d'un individu excessiuE
Arts escèniques

L'excessiva història d'un individu excessiu

L'excessiva història d'un individu excessiuCicle Grans MestresIrreverent, iconoclasta, imprevisible, descarada, sorprenent i necessària. Una peça de creació contemporània a partir de diversos referents rabiosament actuals del món eslau. Una mirada diferent (i peculiar) a la manera d'entendre...

On: Teatre Fortuny

FEDRA DESPULLADAE
Arts escèniques

FEDRA DESPULLADA

Fedra despulladaCicle Grans MestresUna de les millors representats de la jove generació d'actrius catalanaes, Bàrbara Roig, interpel·larà al públic posant-se en la pell d'una de les figures més polèmiques de la tragèdia grega, Fedra. Una versió totalment contemporània i colpidora del mite...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.