Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 
Data Actual
Actes Programats

Acte institucional del Camp de Tarragona amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones 2018

Acte institucional del Camp de Tarragona amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones 2018

Taula rodona «10 anys de la Llei 5/2008: avaluació dels resultats i reptes de futur»

Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Acte institucional del Camp de Tarragona, presidit per la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi, i conduït per la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones (ICD), Lídia Bargas:

  • Lectura del manifest institucional, a càrrec de l’escriptora Marta Magrinyà.
  • Taula rodona «10 anys de la Llei 5/2008: avaluació dels resultats i reptes de futur», moderada per la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, i amb la participació de M. Angels Gensana, jurista de l’Institut Català de les Dones (ICD); Elisabet Godoy, advocada del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), i Francisco Javier Goimil, fiscal delegat de Violència sobre la Dona de la Fiscalia Provincial de Tarragona.

Organitzat per l’Institut Català de les Dones i la Regidoria de Benestar Social.

PREU

GratuïtON

Palau Bofarull

C.Llovera 15, Reus

Com arribar-hi


QUAN

el 30/11/2018

a les 10:00h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.