Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Actes de la Setmana Internacional dels Arxius

Actes de la Setmana Internacional dels Arxius

Del 7 a l'11 de juny se celebra la Setmana Internacional dels Arxius i l’Arxiu de Reus ha programat una sèrie d’actes per tal de sumar-se a aquesta celebració.

El Dia Internacional dels Arxius
El Consell Internacional d'Arxius (ICA) , l'any 2007, va oficialitzar el dia 9 de juny com el Dia Internacional del Arxius. Aquest dia va ser elegit perquè el 9 de juny de 1948, l'ICA es va establí sota els auspicis de la UNESCO. Aquesta elecció fou aprovada de seguida i adoptada per la comunitat arxivística internacional.

L'Arxiu Municipal de Reus junt amb l'Arxiu Comarcal del Baix Camp han programat tot un seguit d'activitats per tal de donar a conèixer a la ciutat i a la comarca què són els arxius i quines són les seves funcions i la tasca que realitzen i contribuir d'aquesta manera en la celebració del Dia Internacional dels Arxius.


ON

Arxiu Municipal de Reus

Sant Antoni Maria Claret, 3

Com arribar-hi


QUAN

el 08/06/2021

a les 17:30h

LOCALITZACIÓ

Arxiu Municipal de Reus

Arxiu Municipal de Reus

Sant Antoni Maria Claret, 3,

Tel. 977 010 054

http://www.reus.cat/arxiu-municipal-de-reus

[email protected]

Et pot interessar...

Reempresa. Jornada de relleu empresarialE
Jornades

Reempresa. Jornada de relleu empresarial

En aquesta sessió presencial trobaràs tot el que cal saber per reemprendre o cedir la teva empresa amb èxit. Podràs conèixer els serveis que ofereix Reempresa, el mercat de compra-venda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, que treballa per evitar el tancament de negocis per manca de...

On: Redessa 1

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.