Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Any Perucho: "El mèdium", espectacle de lectura dramatitzada dels poemes de Joan Perucho, a càrrec de Laura Pau (actriu) i Josep Pedrals (poeta).

Any Perucho:

Cultura a Reus - Cultura Segura

Any Perucho: "El mèdium", espectacle de lectura dramatitzada dels poemes de Joan Perucho, a càrrec de Laura Pau (actriu) i Josep Pedrals (poeta). 

Dijous 29 d’octubre, a les 17.30, a la Biblioteca Central Xavier Amorós: El mèdium, espectacle de lectura dramatitzada dels poemes de Joan Perucho, a càrrec de Laura Pau (actriu) i Josep Pedrals (poeta). Tot i ser conegut pels seus tractats i novel·les d’erudició i misteris, des dels vampirs als espies, Joan Perucho va escriure un bon grapat de volums de poesia on s’esplaiava en la seva íntima relació amb el món i els seus fantasmes. A El mèdium evoca una sessió d’espiritisme, en la qual es convoca una noia que va morir jove a causa d’una malaltia. En el fons, era un exorcisme dels terrors de la Guerra Civil. El món d’abans havia desaparegut i tenia una presència fantasmal en la realitat de la postguerra

PREU

GratuïtQUAN

el 29/10/2020

a les 17:30h


MÉS INFORMACIÓ

Reserva prèvia

Et pot interessar...

Contes a cau d’orellaE
Literatura

Contes a cau d’orella

Contes a cau d’orellaDifusió a través de les xarxes de Reus Cultura

Penya dels SignesE
Literatura

Penya dels Signes

Biblioteca Central Xavier Amorós: Penya dels Signes

Club de lectura BE
Literatura

Club de lectura B

Club de lectura BEl llibre de la senyoreta Buncle, de D.E. Stevenson

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.