Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

“Aprenent a viure amb seguretat en la pandèmia: situació actual i reptes de futur”

“Aprenent a viure amb seguretat en la pandèmia: situació actual i reptes de futur”

II Mes de la Salut Mental, octubre 2020, Reus

Aquest dijous, 29 d'octubre, en el marc del II Mes de la Salut Mental, a les 19 h"Aprenent a viure amb seguretat en la pandèmia: situació actual i reptes de futur”, la darrera taula rodona programada, en línia, sobre com ens està afectant la pandèmia al nostre benestar: 

Hi participen:

  • Luis Heredia Santaella, membre de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona del Col·legi professional de Psicòlegs de Tarragona i investigador de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili.
  • Montse Olona Cabases, responsable de la Unitat de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII i professora de Medicina Preventiva i Salut Pública de la URV.
  • Pilar López Fraile, psicòloga infantil i coordinadora del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) de Tarragona i Valls.
  • Giovanna Turata Longaretti, tècnica del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de la Generalitat de Catalunya.
  • Maria Josep Delor Bonfill, directora de la Xarxa Social de Salut Mental de la Fundació Pere Mata.

També podeu veure, quan vulgueu, la gravació de les dues taules rodones anteriors:

PREU

Gratuït, en línia i obert a tothomQUAN

el 29/10/2020

a les 19:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.