Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Aula Gent Gran de l'Escola Oberta de Salut Doctor Frias

Aula Gent Gran de l'Escola Oberta de Salut Doctor Frias

Dins el programa de l’Escola Oberta de Salut Dr Frias, s’ha pensat en un espai de formació amb continguts especifics destinats a la gent gran per promoure un envelliment actiu, de qualitat i saludable. Les xerrades i els tallers, de temàtiques diverses, adapten els continguts a les necessitats especifiques d’un període vital cada vegada més llarg i que cal viure amb bona salut. Als tallers hi pot assistir tothom tingui l’edat que tingui, gent gran però també els fills, néts, persones cuidadores, i altres professionals.  

Programa Aula Gent Gran-Escola Oberta de Salut Doctor Frias (novembre-desembre 2018):

  • TENIM CURA DELS NOSTRES PEUS. Dimarts 13 de novembre, 11.00 h. Centre Cívic del Carme. Els peus ens ajuden a mantenir-nos actius i és molt important prevenir qualsevol problema. A càrrec de Josep Manel Ogalla, professor de cirurgia de la UB i president del Col·legi de Podòlegs de Catalunya. Organitza: Fundació Agrupació. 
  • ALIMENTACIÓ I ACTIVITAT FÍSICA. Dimarts 27 de novembre, 11.30 h. Biblioteca Pere Anguera. Els investigadors avancen en el coneixement i tenen alguns consells que ens poden ajudar a millorar la nostra dieta i fer activitat física. A càrrec de Mireia Barberà, de l'Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. Organitza: Servei Municipal de Biblioteques i Serveis Centrals de Biblioteques de la Generalitat.  
  • EL BON ÚS DELS MEDICAMENTS. Dijous 13 de desembre, 18.30 h. Centre Cívic Migjorn. Què són els medicaments, com actuen i quin és el seu origen? Sabem llegir els prospectes, què hi expliquen? Com es segueix un pla de medicació? A càrrec de Marina Salvat, farmacèutica. Organitza: Col·legi de Farmacèutics de Tarragona.

PREU

Entrada lliureQUAN

Del 13/11/2018 al 13/12/2018

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.