Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Biblioteques Municipals de Reus: Club de lectura blau

Biblioteques Municipals de Reus: Club de lectura blau

Cultura A Reus

Biblioteques Municipals de Reus: Club de lectura blau

Club de lectura blau. Què ens cal? Gianni Rodari. Mes Rodari als Clubs de lectura. Moderat per Eva Falla.

PREU

GratuïtQUAN

el 23/10/2020

a les 17:30h

Et pot interessar...

Un conte de Nadal / A Christmas CarolE
Literatura

Un conte de Nadal / A Christmas Carol

Un conte de Nadal / A Christmas CarolImmersos en els darrers mesos de l'any, emergeixen totes aquelles històries que reuneixen avis, pares, fills, família i amics, fent-nos sentir més propers els uns amb els altres. Històries plenes de vida i de bons sentiments; un missatge necessari i...

L'Hora del Conte - Activitat VirtualE
Literatura

L'Hora del Conte - Activitat Virtual

L'Hora del Conte - Activitat VirtualA les 17:30 h segueix a través del Facebook de Reus Cultura l'hora del conte. Endinsa't en aventures de la mà de les Biblioteques Municipals de Reus.

Club Viola d’amore, de M. Àngels Anglada, a càrrec d’Anna Perera - Activitat VirtualE
Literatura

Club Viola d’amore, de M. Àngels Anglada, a càrrec d’Anna Perera - Activitat Virtual

Club Viola d’amore, de M. Àngels Anglada, a càrrec d’Anna Perera - Activitat VirtualClub Viola d’amore, de M. Àngels Anglada, a càrrec d’Anna Perera. VIRTUAL INTERACTIVA.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.