Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Biblioteques Municipals de Reus: Ressenya

Biblioteques Municipals de Reus: Ressenya

Reus A Casa - Cultura A Reus

Biblioteques Municipals de Reus: Ressenya

Cada dilluns les Biblioteques Municipals de Reus presenten una ressenya amb recomanacions per gaudir de la lectura, cinema, música, etc. des de casa.

PREU

GratuïtQUAN

el 15/06/2020

a les 17:00h

Et pot interessar...

Biblioteca Central Xavier Amorós: Contes a cau d’orella -
Literatura

Biblioteca Central Xavier Amorós: Contes a cau d’orella - "El Raïm inquiet"

Biblioteca Central Xavier Amorós: Contes a cau d’orella - "El Raïm inquiet"A la sala infantil de la Biblioteca Central Xavier Amorós, Contes a cau d’orella - "El Raïm inquiet"Com fer la reserva prèvia? Vine una hora abans a la biblioteca i recull la teva invitació que servirà per a...

Biblioteca Central Xavier Amorós: 2a sessió de les Jornades
Literatura

Biblioteca Central Xavier Amorós: 2a sessió de les Jornades "Seiem connectats?"

Biblioteca Central Xavier Amorós: 2a sessió de les Jornades "Seiem connectats?"2na sessió de les Jornades "Seiem connectats?" Presentació de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) que aquest any té com a temàtica “Patrimoni i Educació”.

Biblioteca Central Xavier Amorós: Club de lectura Vermell -
Literatura

Biblioteca Central Xavier Amorós: Club de lectura Vermell - "L’Alícia Patapam en els contes"

Biblioteca Central Xavier Amorós: Club de lectura Vermell - "L’Alícia Patapam en els contes"Club de lectura Vermell: "L’Alícia Patapam en els contes" de Gianni Rodari. Mes Rodari als Clubs de lectura.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.