Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Blanca Desvelada

Blanca Desvelada

#TeatreEnEstatPur

Dramatúrgia i interpretació: Alejandra Jiménez-Cascón

Direcció: Montse Bonet

Dues històries entrellaçades: La de la Carmen, una presa política en una època de la Guerra Civil que donarà a llum a la presó, i la de la Blanca, una jove actriu en l’època actual que sobreviu fent monòlegs còmics en bars mediocres.

Una narració que explicaran 12 personatges que decideixen expressar-se en 9 m2 de món escènic a través d’una única actriu. Ella serà el vincle per a que a l’essència més delicada d’aquests 12 éssers humans s’apoderi de tots els nostres sentits.

Un text humà, cru, honest. Ple de feminitat, de tendresa i de realitat. Éssers humans nuus mostrant la seva part més intima ensarronaran a un espectador que quedarà atrapat coneixent-los, seduït per la seva autenticitat i la seva força.

Un relat que camina enmig de la por i el perdó, entre la desesperació i el somriure, entre la incredulitat i el desig, entre l’humor i la lluita contra els nostres propis monstres.

Durada: 75 minuts

Espectacle en castellà

Recomanada a partir de 12 anys

PREU

15€, 12€ i 9€


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 16/10/2021

a les 20:00h


MÉS INFORMACIÓ

Blanca Desvelada

VIDEO

LOCALITZACIÓ

Teatre Bartrina

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1,

Tel. 977 010 658

http://www.teatrebartrina.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.