Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Borràs, Prunera i Cuadrada. El Trípode

Borràs, Prunera i Cuadrada. El Trípode

Del pictorialisme a l'evolució personal

Aquesta exposició mostra la fotografia de tres autors locals destacats. Es tracta dels fotògrafs Borràs, Cuadrada i Prunera que, en una època en què la fotografia començava a estendre's entre les classes benestants, van ser capaços de crear tot un univers fotogràfic que marcà les generacions posteriors de fotògrafs.

Influenciats pels corrents internacionals, aquests tres reusencs van convertir la seva afició per la fotografia en una manera de viure, tot fent-se inseparables i treballant dia a dia els processos tècnics i les innovacions més destacades, amb l’objectiu d’assolir la fotografia perfecta.

PREU

GratuïtON

Museu de Reus Salvador Vilaseca

Raval de Santa Anna, 59

Com arribar-hi


QUAN

Del 07/04/2022 al 01/10/2022


MÉS INFORMACIÓ

Web Museu de Reus

LOCALITZACIÓ

Museu de Reus Salvador Vilaseca

Museu de Reus Salvador Vilaseca

Raval de Santa Anna, 59,

Tel. 977 010 660

http://www.museudereus.cat/

[email protected]

Et pot interessar...

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA III CANICRÒSE
Exposició

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA III CANICRÒS

Biblioteca Central Xavier AmorósDel 30 de gener al 12 de febrerBiblioteca Pere AngueraDel 13 al 28 de febrerRecull de fotografies del III CANICRÒS DE REUS 2022

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.