Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Breus, festival de cinema curt europeu. Finestra ECIR

Breus, festival de cinema curt europeu. Finestra ECIR
Breus és una iniciativa que aposta per la divulgació del món audiovisual a Reus, amb la projecció de gairebé una trentena de curts de l'àmbit europeu al Teatre Bartrina, durant els dies 21, 22 i 23 de març. És l'únic d'aquestes característiques a Catalunya. Els principals objectius de la iniciativa són l'educació audiovisual del jovent, tant el contingut com el format; i impulsar la implicació dels creadors i creadores de la ciutat en el festival Breus, i aconseguir que aquest esdeveniment sigui la finestra del talent reusenc, però amb l'esperit d'apropar els millors curtmetratges europeus a la ciutat.


Breus s'estructura en diverses seccions, entre les quals Finestra ECIR, una selecció de curtmetratges de l'Escola de Cinema de Reus.

Última sesión
2017. País: Espanya Direcció: Roger Bessó Intèrprets: Alfons Nieto, Abril García, Ferran Garcia, Anton Bargalló
Una parella ha quedat per anar a l’última sessió del cinema. Aviat descobriran que la pel·lícula que veuran no és la que han pagat.

L'entrevista
2018. País: Espanya Direcció: Marc Gassió Intèrprets: Toni Soldevila, Edgar Moreno, Rafa Delacroix, Raul Muñoz
Dos aspirants a un lloc de treball s’enfronten a una entrevista conjunta per obtenir el lloc de director finances a una empresa important. No és una entrevista normal, i encara menys quan l’entrevistador posi els candidats entre l’espasa i la paret.

El ídolo
2017. País: Espanya Direcció: Eduard Veciana i David Pallarès Intèrprets: Carles Bigorra, Jack Queralt, Mercè Rovira, Alex Torrelles, María Pérez
Contractar un informàtic no és una tasca senzilla.

Llanto
2018. País: Espanya Direcció: José Gil Intèrprets: Marina Campos
La Laura es prepara per sortir de festa amb les seves amigues. Mentre ho fa, haurà d’enfrontarse a un problema d’una vegada per totes.

Basuras
2018. País: Espanya Direcció: Jordina Ros Intèrprets: Isabel Villanueva, Oleg Kricunova, Daniela Feixas, Lluís Altés
Maria porta uns anys tancada a un psiquiàtric per haver matat el seu marit, en defensa pròpia, després d’anys de patir maltractaments. Ara la seva sentència s’ha complert i Maria haurà de refer la seva vida.

PREU

GratuïtON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 21/03/2019

a les 18:00h


MÉS INFORMACIÓ

Festival Breus

LOCALITZACIÓ

Teatre Bartrina

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1,

Tel. 977 010 658

http://www.teatrebartrina.cat/

[email protected]

Et pot interessar...

CLEOPATRA [+ANTONI]E
Teatre

CLEOPATRA [+ANTONI]

Dramatúrgia i direcció: Miquel Àngel FernándezRepartiment: Cristina Cabré, Rut Enguita, Marcel Ferrer, Jordi Gómez, Marta Llorens, Tere Llort, Natàlia Mateu, Edu Mejías, Puigcerver Porqueres, Robert Rodríguez, Xavi Salvat, Lluís SirollaAny 2020, el Teatre Estable del Baix Camp tanca...

On: Teatre Bartrina

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.