Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Breus, festival de cinema curt europeu. Panorama

Breus, festival de cinema curt europeu. Panorama

Breus és una iniciativa que aposta per la divulgació del món audiovisual a Reus, amb la projecció de gairebé una trentena de curts de l'àmbit europeu al Teatre Bartrina, durant els dies 21, 22 i 23 de març. És l'únic d'aquestes característiques a Catalunya. Els principals objectius de la iniciativa són l'educació audiovisual del jovent, tant el contingut com el format; i impulsar la implicació dels creadors i creadores de la ciutat en el festival Breus, i aconseguir que aquest esdeveniment sigui la finestra del talent reusenc, però amb l'esperit d'apropar els millors curtmetratges europeus a la ciutat.

Breus s'estructura en diverses seccions, entre les quals Panorama, els curts europeus millor valorats per la crítica.

Cerdita
2018 | Castellà | 14’

País: Espanya. Direcció i guió: Carlota Pereda. Producció: IMVAL Madrid, Pantalla Partida S.L. Intèrprets: Laura Galán, Paco Hidalgo, Elisabet Casanovas, Sara Barroso, Mireia Vilapuig, Jorge Elorza
La Sara és una adolescent amb problemes d’obesitat que viu atemorida per les burles d’unes mocoses, de vacances al seu poble. Ni tan sols la Claudia, amiga de la infància, surt en defensa seva quan l’assetgen davant un desconegut i li roben la roba a la piscina. El llarg camí de tornada marcarà el que li quedi de vida.

La vie sauvage
2017 | VOSE | 15’

País: França. Direcció i guió: Laure Bourdon Zarader. Producció: Quartett Production. Intèrprets: Mathieu Barbet, Charlotte Campana
L’Arnaud i la Nora tenien un calendari ben planificat per a un cap de setmana perfecte: un tour en una reserva salvatge, fer fotografies als animals, sexe, migdiada i sopar. Però la calor sofocant, l’aparent falta d’animals i la liibido de la Nora arruïnaran la metòdica planificació de l’Arnaud.

I think I have a crush on you
2018 | VOSC | 9’
País: Suècia. Direcció: Maria Eriksson-Hecht. Intèrprets: Inez Torhaug
La Nadja, de 13 anys, ha conegut la seva mitja taronja a través d’internet, un tal William. Tot i que ella no l’ha conegut en persona, creu que se n’ha enamorat. Però quan parla amb ell, en William no sembla tan bonic ni sensible.

Downside up
2016 | VOSE | 15’

País: Bèlgica. Direcció: Peter Ghesquière
En un món on tota la població té síndrome de Down, neix un nen “normal”. Aquesta pel·lícula tracta de com ell lluita per adaptar–se en una realitat on el seu físic i comportament són inusuals.

Jää (ice)
2018 | VOSE | 15’

País: Estònia. Direcció: Anna Hints. Intèrprets: Mail Malmsten, Aksel Ojari
En Harri és un tinent coronel de l’exèrcit estonià a l’Iraq i a l’Afganistan. Està divorciat i només veu el seu fill de 10 anys de tant en tant per vacances. Se sent culpable per estar lluny del seu fill i decideix organitzar un viatge d’hivern a una illa per recuperar el temps perdut amb ell. A causa de la cua al port, en Harri decideix agafar un camí més ràpid.

Fótspor
2017 | VOSC | 15’
País: Islàndia. Direcció: Hannes Thor Arason. Producció: Hannes Thor Arason, Arnar Benjamin Kristjansson
Un ancià viu immers en la seva rutina diària fins que apareix el seu nét, que es mor de ganes de jugar a futbol amb ell. De seguida es fa palesa la seva falta d’entrenament en el camp de futbol. L’ego de l’avi, ferit i ple de records de joventut, l’empeny a preparar-se per a la pròxima trobada.

The fall of Lenin
2018 | VOSC | 11’
País: Ucraïna. Direcció: DSvitlana Shymko. Producció: Yulia Serdyukova, Svitlana Shymko
Un irònic documental sobre el comiat dels fantasmes de la URSS a Ucraïna. La sessió d’espiritisme amb el fantasma de Lenin ens guia pel passat, el present i el futur. The Fall of Lenin s’inspira en les lleis aprovades l’any 2015 pel Parlament d’Ucraïna, que condemna el règim totalitari comunista i prohibeix l’ús dels símbols comunistes.

PREU

GratuïtON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 22/03/2019

a les 21:00h


MÉS INFORMACIÓ

Festival Breus

LOCALITZACIÓ

Teatre Bartrina

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1,

Tel. 977 010 658

http://www.teatrebartrina.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.