Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Breus, festival de cinema curt europeu. Panorama CAT

Breus, festival de cinema curt europeu. Panorama CAT
Breus és una iniciativa que aposta per la divulgació del món audiovisual a Reus, amb la projecció de gairebé una trentena de curts de l'àmbit europeu al Teatre Bartrina, durant els dies 21, 22 i 23 de març. És l'únic d'aquestes característiques a Catalunya. Els principals objectius de la iniciativa són l'educació audiovisual del jovent, tant el contingut com el format; i impulsar la implicació dels creadors i creadores de la ciutat en el festival Breus, i aconseguir que aquest esdeveniment sigui la finestra del talent reusenc, però amb l'esperit d'apropar els millors curtmetratges europeus a la ciutat.


Breus s'estructura en diverses seccions, entre les quals Panorama Cat, que inclou els curts catalans millor valorats per la crítica.

Primer estrat
2017 | Català | 23’
País: Espanya Direcció i guió: Ventura Durall Producció: Ventura Durall
En Milos està a punt d’entrar a la guarderia. El seu pare decideix enregistrar els últims dos dies de classe de la guarderia de la seva filla gran per investigar com influirà la personalitat d’en Milos.

Vaca
2018 | Català | 15’
País: Espanya Direcció i guió: Marta Mayarri Producció: Momotrup Films Intèrprets: Marta Mayarri, Pepo Blasco
La Marga treballa en un escorxador. Viu atrapada a una rutina que no la satisfà. Avui, una vaca l’ha mirat.

Ferides
2018 | Català | 9’
País: Espanya Direcció: Joan Paüls Vergés Producció: Carla Santaló Intèrprets: Pau Escobar, Mireia Vilapuig
La relació d’una jove parella de cecs es veu afectada quan el noi porta notícies inesperades.

Jauría
2018 | Català | 19’
País: Espanya Direcció: Gemma Blasco Producció: El Dedo en el Ojo S.L. Intèrprets: Roser Vilajosana, Eric Balbàs, Iván Morales, Pol Fernández, David López, Dafnis Balduz
Els gossos borden al barri mentre el David porta a l‘Àngela a l’entrenament. Tot i ser germans, no tenen massa en comú. Però quan cau la nit, el ramat es protegeix per sobre de tota la resta.

L'accident
2018 | Català | 8’
País: Espanya Direcció i guió: Marta Font Pascual Producció: Mireia Graell Vivancos , Marta Font Pascual Intèrprets: Agnes Pascual, Arnau Font Pascual, Miquel Forrellad, Marta Font Pascual
Un dia normal en les vacances d’estiu a Menorca d’una família, anar a la platja, llegir la premsa, banyar-se, esquiar per les dunes, cantar... El que sembla un dia quotidià normal i corrent, s’acabarà convertint en quelcom tèrbol jugant a un joc poc habitual.

Kyoko
2017 | VOSE | 20’
País: Espanya Direcció i guió: Marcos Cabotá, Joan Bover Intèrprets: Almar G. Sato
El 23 de abril de 1971, Mallorca va viure un esdeveniment extraordinari: la detenció de John Lennon i Yoko Ono. El motiu va ser el segrest d’una nena anomenada Kyoko.

 

PREU

GratuïtON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 22/03/2019

a les 17:00h


MÉS INFORMACIÓ

Festival Breus

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.