Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Caminada Popular Maspujols - Reus

Caminada Popular Maspujols - Reus

Tornen les Caminades Populars Rutes Reus

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, a través de Reus Esport i Lleure, torna a posar en marxa el cicle de Caminades Populars Rutes Reus, en aquesta ocasió en col·laboració amb l’Ajuntament de Maspujols i amb el suport de Tretzesports.

Caminada Popular Maspujols – Reus, 12 de febrer

L’itinerari de la caminada estarà a l’abast de tothom, amb un recorregut únic, que sortirà a les 10.00h des del Poliesportiu de Maspujols i arribarà al Polilleuger Joan Rebull de Reus, per tal d'arribar a la sortida s'habilitarà un servei gratuït d’autobusos per a tots els inscrits i inscrites a partir de les 9.00h des del Polilleuger Joan Rebull fins a la sortida a Maspujols.

Descripció del recorregut

El recorregut previst té una distància de 10 quilòmetres i una durada aproximada de 2 hores, combinant trams d’asfalt, ciment i terra.

Inscripcions

La participació a les caminades és gratuïta, amb inscripció prèvia a la web de l’activitat i acceptació de les normes de participació. Les caminades es realitzen amb l’organització tècnica de Reus Esport i Lleure.

Caminada Popular Maspujols - Reus

 

PREU

GratuitQUAN

el 12/02/2023

a les 10:00h

Et pot interessar...

Caminada Popular en benefici de l’Associació Salut Mental Dr. TosquellesE
Esports

Caminada Popular en benefici de l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles

La Regidoria d’Esports, Reus Esport i Lleure, amb el suport de Tretzesports, organitzen aquesta nova caminada popular el proper 10 de juny. Amb dos recorreguts: un llarg d’11 km i un curt de 4 km. Amb sortida i arribada al Pavelló Olímpic Municipal de Reus (carrer Mallorca), a les...

On: Pavelló Olímpic Municipal

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.