Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Caminada popular Rutes Reus: Reus - La Pineda

Fins al 17 de abril de 2016

FINALITZADA!

Caminada popular Rutes Reus: Reus - La Pineda

Caminada popular Rutes Reus

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus posa en marxa el 17 d’abril una nova edició del cicle de caminades populars “Rutes Reus”, amb un recorregut a peu entre Reus i la Pineda. Aquesta acció s’emmarca en el programa de promoció de l’exercici físic i l’esport per la salut que impulsa l’Ajuntament amb la complicitat d’altres agents esportius, socials i de l’àmbit de la salut i que s’ha batejat com a “Reus de Bon Cor”.

17 d’abril, caminada popular a la Pineda
Aquesta caminada amb un itinerari suau tindrà un sol recorregut, amb sortida al parc de Mas Iglesias i arribada al passeig de Pau Casals de la Pineda (Vila-seca), als Pins de Mariscal (l’organització facilitarà servei de bus per fer la tornada cap a Reus).

Descripció del recorregut Reus-la Pineda
El recorregut previst el dia 17 d’abril té una distància de 12 Km i d’una durada aproximada de 4 hores, combina trams urbans amb trams de camins i passa pel barri de la Plana, la localitat de Vila-seca i acaba a la Pineda:

S’iniciarà el recorregut al Parc de Mas Iglesias en direcció al carrer de Bernat Torroja, arribarem a la Biblioteca Pere Anguera, la vorejarem i anirem fins al carrer Manuel Pedrolo, el seguirem tot i girarem a la dreta cap al carrer de l’Agricultura, seguidament girem a l’esquerra cap al carrer de Pau Gargallo, enllacem amb el carrer Pere Benavent i continuem fins al final del carrer on girem a l’esquerra cap a l’avinguda de la Universitat. Seguidament girem a la dreta i agafem el Camí de Vila-seca i el seguim fins arribar a La Plana, creuem el carrer del Camí dels Morts i seguim pel carrer del Mas de la Cuca i el seguim fins que creuem pel pont de l’AVE, girem a l’esquerra i seguim pel Camí del Fondo fins arribar a Vila-seca, anem fins a l’avinguda de la Generalitat i girem a la dreta, seguidament girem a l’esquerra pel carrer de Monterols, passem per la plaça de l’Església i seguim pel carrer de la Verge de la Pineda fins arribar a la plaça dels Països Catalans, la creuem i agafem la Raval de Mar, passem per la passarel·la i ens dirigim cap a la Torre d’en Dolça (punt d’avituallament). Passarem per dins de l’hipòdorm i ens dirigirem cap al camí de servei que transcorre paral·lel a la carretera de Vila-seca a La Pineda (TV-3148), el seguirem fins arribar a l’Autovia de Salou, un cop allí passarem per la vorera paral·lela a la TV-3148 fins arribar a la rotonda de la Carretera de la Costa, la seguirem fins a la benzinera on creuarem i girarem a l’esquerra per agafar el carrer de Luís Mariano, tot seguit girem a la dreta pel carrer de Plácido Domingo i el seguim fins arribar al mar. Girem a la dreta i caminem per tot el passeig que hi ha al costat del mar fins arribar a la zona dels Pins de Mariscal, on hi haurà situada l’arribada.

Inscripcions

La participació a les caminades és gratuïta, amb inscripció prèvia a la web de l’activitat i acceptació de les normes de participació. Les caminades es realitzen amb l’organització tècnica de Reus Esport i Lleure i Tretzesports que gestiona la inscripció.

Enllaç a la inscripció

PREU

Inscripcions gratuïtesQUAN

el 17/04/2016

a les 09:30h

Et pot interessar...

Inauguració Olimpíada Escolar 2024E
Esports

Inauguració Olimpíada Escolar 2024

Acte inaugural al Teatre Bartrina de Reus on els capitans i capitanes de les escoles participants fan el recorregut de la torxa pels carrers de la ciutat i encesa del peveter, enlairament de la bandera olímpica i dels pictogrames dels diferents esports. A més d'escoltar el pregó d'un...

On: Teatre Bartrina

Olimpíada Escolar de Reus 2024E
Esports

Olimpíada Escolar de Reus 2024

L'Ajuntament de Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp, amb el suport del Reus Deportiu i del CN Reus Ploms, organitza la 42ena Olimpíada Escolar de Reus, amb l'objectiu de fomentar l'esperit de competició a les escoles i les actituds positives a la competició, amb la Targeta Verda.Aquest...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.