Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Caminada popular Rutes Reus solidària amb La Marató de TV3

Fins al 13 de desembre de 2015

FINALITZADA!

Caminada popular Rutes Reus solidària amb La Marató de TV3

L’Ajuntament de Reus, Reus Esport i Lleure SA i l’empresa Tretzeesports organitzen la caminada popular d’hivern de les Rutes Reus que aquesta vegada té finalitats solidàries amb la Marató de TV3. L’activitat es realitza el diumenge 13 de desembre, a partir de les 10 h. Es proposen dos recorreguts, amb sortida i arribada al Mercat Central, davant de l’antic Hospital de Sant Joan.

La caminada Rutes Reus solidària amb la Marató de TV3 compta amb la col·laboració de 17 entitats de la ciutat. D’altra banda, les persones que vulguin fer les seves aportacions ho podran fer el mateix dia de l’activitat als punts de recollida que trobaran el dia de la caminada o mitjançant la plataforma de pagament segur que s’activa a la web de Tretzesports, que també gestiona les inscripcions. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la Marató de TV3, que en aqueta edició destina els fons a la investigació científica de la diabetes i l’obesitat.

Dos itineraris

Es planteja un recorregut més curt i urbà, de 6 km, i una durada aproximada d’una hora i mitja i, un altre de més llarg, que combina paisatges urbans i camins, d’11,3 km, amb una durada aproximada de 2 hores i 45 minuts. En ambdós itineraris, els participants trobaran un punt d’avituallament, que possibiliten les empreses col·laboradores.

Tria l'itinerari i inscriu-te! Ho pots fer gratuïtament. Les inscripcions es realitzen a través de l'aplicatiu de l’empresa Tretzesports, que enllacem a continuació.

INSCRIPCIONS

 

Descripció del recorregut curt (6 km)

Recorregut de 6 km amb sortida del carrer Sant Joan des del pas de vianants situat entre la façana del Mercat Central i l’antic Hospital,  davant del Mercat Central. El recorregut comença seguint el carrer de Sant Joan fins a la Plaça de Prim. Allà, girem a la dreta pel carrer de Monterols fins a la Plaça del Mercadal, seguim pel carrer Major, creuem la plaça de Sant Pere, fins arribar a la confluència amb el Raval de Robuster. El creuarem i anirem pel carrer de Batan fins a la plaça d’Antoni Villarroel.

Des de la plaça d’Antoni Villarroel anem a buscar el carrer de Cambrils i baixem fins a l'avinguda del President Macià. Girem a la dreta i arribem a la plaça del Canal. Seguim  per l'avinguda de Salou i girem a l’esquerra per entrar dins del parc de Mas Iglesias, passem per davant del Centre de la Imatge de Mas Iglesias i arribem fins al carrer de Jaume Vidal i Alcover. Girem a la dreta i seguim fins al carrer de Manuel de Pedrolo. Aquí passem per davant de la nova Biblioteca Pere Anguera i girem a la dreta pel Camí de la Mare de Déu fins a l'avinguda de la Universitat.

Creuem l'avinguda de Salou i continuem per l'avinguda del Mediterrani  fins al Carrer del Cantàbric. Girem a la dreta pel carrer de Bonaventura Carles i Aribau. Passem per davant del Pavelló Olímpic Municipal, on hi  ha el punt d’avituallament.

Girem a la dreta fins al carrer dels Avellaners. El seguim i girem a l'esquerra pel carrer de Margarida Xirgu i Subirà, que ens porta fins a la plaça d’Europa. Un cop allí anem a buscar l'avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer que enllacem amb l'avinguda de la Salle, fins arribar a la plaça de la Pastoreta. Des d'allà seguirem per la coca central del passeig Prim i del Passeig Sunyer fins arribar a la plaça del Nen de les Oques, on girem a la dreta cap al carrer de Sant Joan, fins arribar al punt de partida del recorregut.

Us podeu descarregar a Wikiloc el track d'aquesta ruta.

Descripció del recorregut llarg (11,3 km)

El recorregut segueix el mateix tram incial gairebé fins arribar a la Biblioteca Pere Anguera. En concret, a la rotonda prèvia creuem el carrer Manuel de Pedrolo i seguim per l'avinguda de Josep Pla fins arribar al carrer de Lleó XIII. Girem a la dreta i passem per sota el pont de la via del tren que ens porta a l'avinguda Universitat. La seguim fins enllaçar amb l'avinguda de Bellissens i donem tot el tomb al nou Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Al final de l’avinguda del Dr. Josep Laporte, girem a l’esquerra per l’avinguda de la Universitat. Seguirem el camí tombant al final cap a l’esquerra. Fent un gir de 90º seguim pel camí del mateix nom per tornar a girar aquest cop a la dreta. Passem pel damunt de la via de tren, tot creuant el Camí de Vila-seca i seguim recte fins arribar a l'avinguda de Salou. La creuem i continuem pel carrer de Flix, on els participants trobaran l’avituallament a l’empresa Borges. Seguim pel carrer de Flix, girem a l'esquerra pel carrer de Mas de l'Aixemús fins al camp de Futbol del Districte Vè. Allí girem a la dreta pel Camí dels Morts fins enllaçar amb el Camí de la Pedra Estela que anem seguint fins enllaçar de nou amb el Camí dels Morts. Arribem a l'avinguda de Cambrils, girem a la dreta i passem per davant del Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia.

Seguim pel carrer de Cèlia Artiga Esplugas fins arribar a la plaça de Celdoni Vilà i Torroja. Passem per davant del Mas Anglès i girem a l'esquerra cap al carrer de la Immaculada. Girem a la dreta cap al carrer del Migdia fins a arribar a l'avinguda de Riudoms. Girem a la dreta, la creuem i la seguim fins arribar al Camí del Roquís. Passem per davant del Parc de la Festa i seguim pel carrer de la Ginesta fins al carrer de l'Argentera, on girem a la dreta. Seguim el carrer, creuem l'avinguda dels Països Catalans i continuem fins a tocar de l’edifici de les Germanetes. Pugem per l’espai de la zona blava, girem a la dreta per l'avinguda del Doctor Vilaseca, arribem a la plaça del Nen de les Oques i des d'allà cap al carrer de Sant Joan, on hem iniciat el recorregut.

Us podeu descarregar a Wikiloc el track d'aquesta ruta.

PREU

Inscripcions gratuïtesQUAN

el 13/12/2015

a les 10:00h

Et pot interessar...

Setmana de les Persones GransE
Altres

Setmana de les Persones Grans

La Regidoria de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Reus organitza en col·laboració amb les regidories de Serveis a les Persones i Drets Socials i la de Salut i Esports, del 16 al 24 de maig, la Setmana de les Persones Grans. En el marc del Pla d’Envelliment Actiu i Saludable de Reus...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.