Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cantajuego

Cantajuego

presenta la gira 2022/2023

CANTAJUEGO

El nou espectacle de Cantajuego creat especialment per a la gira 2022/2023 arriba acompanyat dels èxits de sempre, amb divertides històries i aventures protagonitzades pels personatges favorits dels més petits.

Una nova aposta amb vocació participativa que implica els pares per a mostrar als seus fills valors com la sostenibilitat, la cura del planeta, la tolerància, la diversitat, la família, l’amistat i l’empatia o el treball en equip, en un entorn de música, jocs i molta diversió!

Una oportunitat única per a gaudir en família i conscienciar de la importància d’un esforç col·lectiu per al futur del planeta, i el paper rellevant que els nens i nens tenen vers ell.

Fitxa artística

Repartiment:Paulino Díaz, Ainhoa Abaunz, Rodrigo Puertas, Eugenia Cabrera, Paula Berenguer.
Artistes addicionals: Mercedes Díaz Bofill i Aratxa Hoyos
Veus dels personatges:Carlos Salamanca
Cors: Teresa Fernandez i Carlos Salamanca

Edat: A partir dels 12 mesos. 

Tots els assistents han d'adquirir localitats, inclosos nens majors de 12 mesos i adults, independentment de si ocupen butaca o no. 
Durada:
80 minuts

PREU

20 - 15 euros


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 07/05/2022

a les 16:30h

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

Cantajuego E
Arts escèniques

Cantajuego

CANTAJUEGOEl nou espectacle de Cantajuego creat especialment per a la gira 2022/2023 arriba acompanyat dels èxits de sempre, amb divertides històries i aventures protagonitzades pels personatges favorits dels més petits.Una nova aposta amb vocació participativa que implica els pares per a...

On: Teatre Fortuny

Història d'un senglar (o alguna cosa de Ricard)E
Arts escèniques

Història d'un senglar (o alguna cosa de Ricard)

Història d'un senglar (o alguna cosa de Ricard)de Gabriel CalderónUn monòleg servit per Joan Carreras i escrit per Gabriel Calderón, un dels autors i directors uruguaians de més renom internacional. Joan Carreras – Premi Max 2021 al Millor Actor Un actor...

On: Teatre Fortuny

Puertas abiertasE
Arts escèniques

Puertas abiertas

Puertas abiertasd'Emma RiverolaUna reflexió sobre la por, la violència i els prejudicis, però també l’empatia i la capacitat d’enteniment.París està immersa en el caos. Diverses bombes han esclatat i han provocat desenes de morts. La ciutat està encerclada. Els carrers tallats. El...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.