Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Carnaval 2023: Rua Mortuòria

Carnaval 2023: Rua Mortuòria

A les 20.00 h, des de la plaça del Castell, Rua Mortuòria amb les despulles del Rei Carnestoltes, les plorones, les amants i la Reina vídua, les colles i, tancant la comitiva, el poble afligit. La rua passarà per l’absis de la prioral, carrer de l’Hospital, carrer de la Presó, carrer de Santa Anna, plaça de la Farinera, carrer Santa Anna, raval de Santa Anna, carrer de Monterols, i plaça del Mercadal, on –seguidament– tindrà lloc la CREMA DE SA MAJESTAT. «Peret, Peret, hi ha sis sardines i som set ! Agafo la meva i suco».

En arribar a la plaça del Mercadal, fugaç robatori del Braç Incorrupte a càrrec del Ball de Diables i, seguidament, crema del Rei Carnestoltes. «Qui guarda cabres, guarda diables».

A continuació, a la plaça del Mercadal, pública lectura del Testament. Tot seguit es procedirà a retirar les cendres de Sa Majestat el Rei Carnestoltes LXII. Organitza: Germandat dels Set Pecats Capitals. «El Rei Carnestoltes ha dictat un testament: que no es pot tornar a fer gresca fins d’aquí a l’any vinent».QUAN

el 21/02/2023

a les 20:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.