Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Casals, Rossini i Shostakovitx

Casals, Rossini i Shostakovitx

Orquestra Camerata XXI

ss="views-field views-field-body">

“La música, bàlsam per a l'ànima trencada. Capaç de generar vida on sembla només quedar patiment.”  Això deuria pensar Shostakovitch l'octubre de 1960 mentre escrivia en tant sols 3 dies, i inspirada en la visió de la ciutat de Dresden, la seva Chamber Symphony, -"caminava entre la ruïnes de Dresden, sacsejat per les escenes de devastació," L'obra porta la dedicatòria: "En memòria de les víctimes del feixisme i la guerra".

Per a Rossini, les consequències de la guerra van tenir un efecte col·lateral. El original de la sonata en Sol Major de Rossini va romandre perdut 150 anys, escrita al 1804, va ser descoberta durant la segona guerra mundial (1954) el manuscrit es va trovar a la Biblioteca del Congrés a Washington.

Pau Casals es va negar a tocar allà on la guerra i la manca de drets humans eren la normalitat  i va utilitzar el seu instrument i la seva música com a única eina per lluitar per la llibertat.

Tota una generació de músics marcats per la guerra. Us presentem un programa on la música serveix per plorar, per cridar, per expressar-se com ésser humà davant la injustícia i l’horror.

Organitzador: Associació de Concerts de Reus

PREU

30€


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 28/10/2020

a les 20:30h

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

POEMA INACABATE
Arts escèniques

POEMA INACABAT

Direcció i dramatúrgia: Pau Ferran, a partir del text de Gabriel FerraterCreació i interpretació: Bàrbara Roig, Mariona Quadrada i Pau FerranCoreografia i moviment: Carlota GrauProducció: Antoni VecianaEscenografia: Juan Carlos MoraFotografia: Gemma Ribas A casa, les coses importants...

On: Teatre Bartrina

SUU en concertE
Arts escèniques

SUU en concert

SUU en CONCERTPresentació del seu nou disc "Ventura"Qui no coneix ja la Suu? Podem comptar amb els dits de la mà les persones que encara no han sentit la seva dolça veu embolcallada per les notes de l’ukelele que sempre l’acompanya. La Suu és una de les artistes catalanes més seguides i...

On: Teatre Fortuny

Tosca  - CANVI D'HORAE
Arts escèniques

Tosca - CANVI D'HORA

TOSCA - CANVI D'HORAde Giacomo PucciniTosca és una òpera en tres actes (sobretitulada en català) de Giacomo Puccini sobre un llibret italià de Luigi Illicai Giusepe Giocosa, basat en el drama La Tosca, de Victorien Sardou. Es va estrenar al Teatro Constanzi de Roma el 14 de gener de...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.