Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cicle «Coneixement en creixement» ‘La recuperació de la memòria històrica de la Guerra Civil: el cas del milicià d’Orrit’

Cicle «Coneixement en creixement» ‘La recuperació de la memòria històrica de la Guerra Civil: el cas del milicià d’Orrit’

a càrrec de Lluís Colomès, que ens presenta les vicissituds de Francisco Nadal Barrabés, el milicià d’Orrit,  un personatge absolutament novel·lesc que fou un activista destacat a l’inici de la guerra durant el període revolucionari i que després n’ha de pagar el peatge amb una dilatada experiència per penals, judicis sumaríssims, commutacions de pena, processos neurològics degeneratius, hospitals i mort a l’espera d’un indult que va arribar quan ja de res no servia. La gran quantitat de documentació aportada no va fer res més que engrandir i consolidar els ribets llegendaris d’un personatge amb una biografia certament espectacular que no deixà ningú indiferent.

Cicle «Coneixement en creixement» Programa per donar a conèixer persones que han aconseguit ser expertes en alguna matèria de manera autodidacta, a partir de la recerca, la curiositat i la investigació. Una mostra evident que les biblioteques son espais d’accés obert a tothom i permeten el creixement continu del coneixement.


ON

Biblioteca Central Xavier Amorós

Carrer de l'Escorxador, 1 43202

Com arribar-hi


QUAN

el 31/01/2019

a les 19:00h

LOCALITZACIÓ

Biblioteca Central Xavier Amorós

Biblioteca Central Xavier Amorós

Carrer de l'Escorxador, 1, 43202

Tel. 977 010 025

http://biblioteques.reus.cat/

info.biblioteques@reus.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.