Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cinema Solidari a la fresca als Jardins de la Casa Rull

Cinema Solidari a la fresca als Jardins de la Casa Rull

Les Regidories de Salut i Ciutadania i Participació, Bon Govern i Serveis Generals us conviden a una sessió de Cinema Solidari a la fresca als Jardins de la Casa Rull amb la projecció de la pel·lícula francesa "Con los brazos abiertos" del director Philippe de Chauveron.

L'aforament és limitat i cal inscripció prèvia a: https://eos.reus.cat/formulari_estiu

Sinopsi: Jean-Etienne Fougerole és un intel·lectual humanista casat amb una rica hereva desconnectat de la realitat. Mentre promociona el seu llibre "À bras ouverts" en un debat televisiu convida als telespectadors a acollir a casa seva a persones que ho necessitin. El presentador el repta a que apliqui el que defensa al seu llibre. 

PREU

Entrada gratuïtaON

Casa Rull (seu de l'Institut Municipal Reus Cultura)

Sant Joan, 27

Com arribar-hi


QUAN

el 14/07/2020

a les 22:00h

LOCALITZACIÓ

Casa Rull (seu de l'Institut Municipal Reus Cultura)

Sant Joan, 27,

Tel. 977 010 650

imrc@reuscultura.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.