Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cloenda de les Activitats 2018-2019

Cloenda de les Activitats 2018-2019

El dia 4 de juny a les 18:00 h a la Biblioteca Central Xavier Amorós es farà la presentació de les activitats d’estiu de les Biblioteques Municipals de Reus.

Els mesos de juny, juliol i agost les biblioteques ofereixen un ampli ventall d’activitats adreçades a tots els públics: projectes consolidats com «Biblioteques amb DO», «Biblioteca Chill Out», o el «Joc de Lectura de l’estiu» per als més petits, i noves propostes que es presentaran aquest dia.

A banda de presentar les activitats d’estiu tots els participants a les activitats que s’han realitzat durant el curs 2018-2019 seran convocats per celebrar la fi de les activitats.

Per cloure l’acte de presentació a les 19:00h i amb motiu de l’any Roseta Mauri hi haurà l’espectacle Ballant ballàvem de Laia Santanach.

Ballant ballàvem són paraules en moviment , expressions dansades, sensacions i estats composats. Partint de l’origen de la paraula i la recerca d’aquest origen, tal com feia Joan Coromines, l’espectacle representa i exposa un paral·lelisme entre la tria de la fisicalitat amb el seu aparent significat.

Aquest espectacle s’emmarca en el projecte Balla’m un llibre creat l’any 2015 per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de fer arribar la dansa a la ciutadania a través de les biblioteques públiques. L’any 2017 la Biblioteca Central Xavier Amorós ja va acollir un d’aquests espectacles La Força del vent basat en el llibre de Marta Magrinyà a càrrec de Magda Borrull i els membres del grup avançat de dansa contemporània de l'escola Artis-Fraga.


ON

Biblioteca Central Xavier Amorós

Carrer de l'Escorxador, 1 43202

Com arribar-hi


QUAN

el 04/06/2019

a les 18:00h

LOCALITZACIÓ

Biblioteca Central Xavier Amorós

Biblioteca Central Xavier Amorós

Carrer de l'Escorxador, 1, 43202

Tel. 977 010 025

http://biblioteques.reus.cat/

[email protected]

Et pot interessar...

El pare de la núvia ...i potser del nuvi! - ESPECTACLE CANCEL·LATE
Arts escèniques

El pare de la núvia ...i potser del nuvi! - ESPECTACLE CANCEL·LAT

El pare de la núvia.. i potser del nuvi! - ESPECTACLE CANCEL·LATEn Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la...

On: Teatre Fortuny

Els Amics de les Arts - CONCERT CANCEL·LATE
Arts escèniques

Els Amics de les Arts - CONCERT CANCEL·LAT

Els Amics de les Arts - CONCERT CANCEL·LATEls Amics de les Arts, com sempre i com mai els has vist!Tornen Els Amics de les Arts per presentar sobre els escenaris l'últim disc de la banda, que sortirà a la venda durant la primavera del 2020. El seu directe sorprendrà per explosiu i elèctric,...

On: Teatre Fortuny

Doctor Prats - CONCERT CANCEL·LATE
Arts escèniques

Doctor Prats - CONCERT CANCEL·LAT

Doctor Prats - CONCERT CANCEL·LATEl FestribaletJa fa temps que els Doctor Prats senten la necessitat de destinar i crear un espai per als més petits i sembla ser que han trobat la recepta per posar remei a aquesta inquietud. Doctor Prats descarrega la seva música i la seva festa amb El...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.