Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Concert del cor i el conjunt instrumental de Saint Peter's School de York

Concert del cor i el conjunt instrumental de Saint Peter's School de York

A les 20 h, a l'Església Prioral de Sant Pere Concert del cor de la Capella del Col·legi St. Peter de la Catedral de York. 

El cor de la Catedral de York interpretarà peces de Vivaldi, Handel, Mozart, Purcell, Gershwin i diferents compositors britànics amb l'acompanyament musical del quartet de saxos, el cor de clarinets i el conjunt de vent de metall de la Capella. 

Director: Paul Miles-Kingston 

Entrada lliure

PREU

Entrada lliureON

Prioral de Sant Pere

Plaça de Sant Pere, s/n

Com arribar-hi


QUAN

el 22/07/2022

a les 20:00h


MÉS INFORMACIÓ

St Peter's Choristers

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.