Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Concert RCC: b1n0 a Reus

Concert RCC: b1n0 a Reus

b1n0 - Electrònica experimental, Barcelona - Ds. 22 MAI, 20:00 - preu: 8/10 € - Jardí de la Casa Rull, Reus

Emili Bosch i Malcus Codolà són b1n0, formació que l’any 2019 va situar-se, de manera immediata, en l'epicentre de l'escena electrònica catalana amb la publicació d’un disc homònim. Música que pràcticament es pot veure i tocar, que ens convida a viatjar a zones de nostre interior on els pensaments creixen en forma d’espiral de colors.

Mentre treballen en el seu proper disc, acaben de presentar l’EP “DAUS”, on repeteixen col·laboració amb Joan Pons (El Petit de Cal Eril). Sense allunyar-se completament de l’electrònica, en aquest nou treball hi trobarem que els gèneres musicals es desdibuixen i redistribueixen en un univers utòpic.

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc

PREU

8€/10€QUAN

el 22/05/2021

a les 20:00h


MÉS INFORMACIÓ

Entrades

Et pot interessar...

Reus Jazz Cava: Joan Mar Sauqué, Xavi Castillo, Lluís CapdevilaE
Música

Reus Jazz Cava: Joan Mar Sauqué, Xavi Castillo, Lluís Capdevila

Arriba la última Reus Jazz Cava de 2022 amb un instrument que ha estat clau en la història del Jazz, la trompeta. Ens visitarà per primer cop en Joan Mar Sauqué, un jove trompetista i compositor, natal del poble gironí Garrigoles i amb experiència a la Sant Andreu Jazz Band. D'altra banda,...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.