Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Conferència: “Com passe havant lo contagi ab tant rigor… Pandèmies al Camp de Tarragona entre els segles XIV i XVII” a càrrec del Dr. Eduard Juncosa

Conferència: “Com passe havant lo contagi ab tant rigor… Pandèmies al Camp de Tarragona entre els segles XIV i XVII” a càrrec del Dr. Eduard Juncosa

Aquest mes de novembre, l’Arxiu Municipal de Reus juntament amb l’Arxiu Comarcal del Baix Camp, organitza un cicle de conferències sobre les grans pandèmies que ens han colpit des de l’edat mitjana fins a l’actualitat.

En aquesta ocasió, el Dr. Eduard Juancosa ens parlarà de les pandèmies al Camp de Tarragona entre els segles XIV i XVII.

Per a la majoria de nosaltres, aquest ha estat el primer cop que hem hagut de patir una pandèmia que està fent trontollar les bases de la societat i que ens està posant a prova individual i col·lectivament. Tanmateix, han estat molts els episodis similars, i fins i tot més greus, que s'han produït en el passat. Aquesta conferència pretén descobrir-ne alguns dels més destacats que van flagel·lar Reus i el Camp de Tarragona durant els darrers segles medievals i al llarg de l'època moderna. A través de la documentació conservada, fixarem l'atenció tant en els efectes que provocaren com en les respostes que s’establiren per tal d’intentar fer-hi front.

Per assistir en línia feu clic al següent enllaç:

https://zoom.us/j/98477293583

PREU

GratuïtON

Arxiu Municipal de Reus

Sant Antoni Maria Claret, 3

Com arribar-hi


QUAN

el 09/11/2021

a les 18:30h

LOCALITZACIÓ

Arxiu Municipal de Reus

Arxiu Municipal de Reus

Sant Antoni Maria Claret, 3,

Tel. 977 010 054

http://www.reus.cat/arxiu-municipal-de-reus

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.