Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Conferència "Goigs i tradició popular a l'entorn de la Mare de Déu d'Agost"

Conferència

Conferència "Goigs i tradició popular a l'entorn de la Mare de Déu d'Agost", a càrrec de Joan Roig i Montserrat, amb motiu de la restauració de la marededéu adormida tardogòtica. En finalitzar la conferència, es visitarà l'espai de restauració de l'obra.

Última conferència del cicle que s'ha organitzat amb motiu de la restauració de la imatge de la Mare de Déu tardogòtica que conserva el Museu.

L'objectiu del cicle és donar a conèixer el context hiostòric d'ús de la peça que es restaura. En aquest sentit, els goigs són composicions poètiques de caire popular que es canten col·lectivament en honor a la Mare de Déu, Crist o altres sants, una forma de literatura popular molt vigent als Països Catalans.

ATENCIÓ: Canvi de data (aquest acte estava anunciat inicialment el dia 8 de maig i finalment es realitzarà el dia 10 de maig).

PREU

GratuïtON

Museu de Reus · Espai plaça Llibertat

Plaça de la Llibertat, 13

Com arribar-hi


QUAN

el 10/05/2018

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Museu de Reus

LOCALITZACIÓ

Museu de Reus · Espai plaça Llibertat

Museu de Reus · Espai plaça Llibertat

Plaça de la Llibertat, 13,

Tel. 977 010 662

http://www.museudereus.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.