Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Congrés Català d'educació Matemàtica

Congrés Català d'educació Matemàtica

El Congrés Català d'Educació Matemàtica (C2EM 2020) es realitzarà aquest pròxim cap de setmana, del 13 al 15 de novembre, de manera virtual.

Organitzat per la FEEMCAT i el DEIM de la URV, el Congrés està adreçat a tots els nivells i etapes de l’educació: des dels infants més petits (0 a 3 anys), l’educació infantil i primària, la secundària, el batxillerat i fins la universitat, i no deixant de banda l’educació no formal, la d’adults i l’educació en ambients especials; cadascuna d’aquestes etapes amb les seves especificitats hi té cabuda.

Comptarà amb més de 700 assistents i la presentació de més de 100 comunicacions, presentacions de propostes d'aula, presentacions 20 20 i taules virtuals. 

Les Escoles Bressol Municipal El Lligabosc, la Ginesta, l'Olivera, el Margalló, la Montsant, el Marfull i l'OME participen al congrés matemàtic amb tres aportacions diferents que formen part de la càpsula "L'experimentació i la descoberta matemàtica a diferents nivells educatius" i que inclou, entre d'altres "Els sorrals a l'escola bressol", "Experimentem les matemàtiques!", o "Descoberta matemàtica en l'etapa dels 0-3 anys", entre d'altres

Una altra de les novetats lligades amb la capital del Baix Camp és un original geocerca, un joc geolocalitzat que es farà pel centre de la ciutat. 


QUAN

el 13/11/2020

a les 13:15h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.