Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Contractació laboral en el marc de la llei d'estrangeria: una oportunitat per a les empreses

Contractació laboral en el marc de la llei d'estrangeria: una oportunitat per a les empreses
Jornada adreçada a les empreses del territori, que té per objectiu informar de les possibilitats contractuals que es presenten arran de la modificació de la llei d’estrangeria, donar a conèixer la normativa vigent i incentivar contractacions amb el nou procediment que permet aquesta modificació.
 
És organitzada per l'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell i Càritas Interparroquial de Reus, amb la col.laboració de Càritas Diocesana de Tarragona i la Regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus.
 
L'accés és lliure prèvia inscripció sense cost a https://ja.cat/v0hZb
 
Acció subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, i cofinançada pel Ministerio de Trabajo y Economía Social - Servei Públic d'Ocupació Estatal, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.
 

 

 

PREU

Sense cost per a la persona assistent


VENDA D'ENTRADES


ON

Centre Cultural El Castell

Plaça del Castell, 4 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 02/03/2023

a les 12:00h


MÉS INFORMACIÓ

Mas Carandell

LOCALITZACIÓ

Centre Cultural El Castell

Centre Cultural El Castell

Plaça del Castell, 4, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.