Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
Data Actual
Actes Programats

Fins al 11 de juny de 2024 FINALITZADA!

ABORDATGE DE LA CONDUCTA SUÏCIDA ALS MITJANS D’INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ

ABORDATGE DE LA CONDUCTA SUÏCIDA ALS MITJANS D’INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ

Una abordatge conscient i responsable

El rol dels mitjans de comunicació és fonamental en la prevenció de la conducta suïcida. És crucial tractar el tema sense estigmatitzar i desfent-se dels falsos mites que l'envolten. 

En el marc del Pla Local de Prevenció de la Conducta Suïcida, la regidoria de Salut i Esports, amb el suport del Col·legi de Periodistes, els Estudis de comunicació de la URV i el Col·legi de Psicologia de Tarragona,  organitzem aquest espai de conversa amb els professionals dels mitjans de comunicació. L'objectiu és reflexionar sobre els aspectes clau en l'abordatge de la conducta suïcida als mitjans de comunicació. 

L'Associació Catalana de Prevenció de la Conducta Suïcida ens acompanyarà en aquesta ocasió i dirigirà l'intercanvi d'idees entre els professionals del sector. Es convida a tots els assistents a compartir titulars, notícies o exemples que hagin trobat per a reflexionar sobre situacions reals.

El 10  de setembre se celebra el Dia Mundial de la Prevenció del Suïcidi, i ens volem preparar per abordar el tema de manera conscient i responsable. 


ON

Centre Cívic Llevant

Pl. Horts del Canonges, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 11/06/2024

a les 10:00h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.