Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Costums que canvien. La visió històrica i etnogràfica d'Antoni de Bofarull a la fi de la societat preindustrial. A càrrec de Salvador Palomar i Raquel Ferret.

Costums que canvien. La visió històrica i etnogràfica d'Antoni de Bofarull a la fi de la societat preindustrial. A càrrec de Salvador Palomar i Raquel Ferret.

Dins el marc de celebració de l'Any Antoni de Bofarull, l’Arxiu Municipal de Reus i l’Arxiu Comarcal del Baix Camp organitzen dues activitats per posar en valor i donar a conèixer una figura tan polifacètica com va ser Antoni de Bofarull.

Dimecres 15 de desembre, a les 19:00 h, tindrà lloc la xerrada "Costums que canvien. La visió històrica i etnogràfica d’Antoni de Bofarull a la fi de la societat preindustrial", a càrrec de Salvador Palomar i Raquel Ferret, de l’entitat Carrutxa.

Antoni de Bofarull va escriure "Costums que es perden i records que fugen", obra publicada l’any 1880. Un estudi que ens permet copsar la societat de finals del segle XIX, les seves inquietuds i idees. Aquest any, en motiu de la celebració dels dos-cents anys del naixement d’Antoni de Bofarull, s’ha treballat en una edició crítica del text.

Amb aquesta conferència s’explicarà el context en el qual sorgeix la publicació i se’n farà una aproximació etnogràfica. L’acte compta amb la col·laboració de Carrutxa, centre de documentació del Patrimoni i la Memòria


ON

Arxiu Municipal de Reus

Sant Antoni Maria Claret, 3

Com arribar-hi


QUAN

el 15/12/2021

a les 19:00h

LOCALITZACIÓ

Arxiu Municipal de Reus

Arxiu Municipal de Reus

Sant Antoni Maria Claret, 3,

Tel. 977 010 054

http://www.reus.cat/arxiu-municipal-de-reus

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.