Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Cursa de la Dona

Cursa de la Dona

L'edició d'enguany de la Cursa de la Dona  serà una edició especial ja que es farà respectant les condicions de confinament o de normes de distanciament social vigents el dia de la cursa el 17 de maig del 2020.

L'objectiu serà realitzar un mínim de 30 minuts d'exercici físic a casa o en aquells espais, supòsits o condicionas acceptades per les autoritats sanitàries.

La 8a edició de la Cursa de la Dona de Reus manté l'objectiu solidari en què els beneficis íntegres que s'obtinguin es destinaran a la lluita contra el càncer. El benefici de la recaptació es destinarà al Servei d'Epidemiologia i Prevenció del Càncer (SEPC) de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

El preu de la inscripció és 10 euros i inclou la samarreta commemorativa que rebreu a casa juntament amb el vostre dorsal.  Esperem que compartiu les vostres fotografies a les xarxes socials, etiquetant a @reusesport i @tretzesports amb el hashtag #CursaDonaReus.

Inscripcions i més informació: Cursa de la Dona de Reus

PREU

10 eurosQUAN

el 17/05/2020

a les 09:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.