Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Debats Reus Horitzó 32: En clau de futur

Debats Reus Horitzó 32: En clau de futur

En el marc del procés d’elaboració del Pla Estratègic Reus Horitzó 32 s’ha organitzat el cicle de debats “En clau de futur” per centrar la reflexió estratègica al voltant de sis àmbits específics: el món de l’empresa, l’activitat cultural, l’habitatge, l’esport i la vida saludable, l’espai de l’àrea metropolitana i la mateixa planificació estratègica.

6 d’abril | "Què poden fer les ciutats per facilitar la creació d'empreses?": Amb la participació de Gabriel Domènech Fernández, director d'Innovació i Tecnologia a Techma Business School; Sofia Moya Pereira, directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a Tarragona, i Gerard Nogués Balsells, tècnic de l'Ateneu Cooperatiu CoopCamp.

20 d’abril | "Eines per afavorir l'activitat cultural": Amb la participació de Rosa Mateu Pena, actriu, directora, formadora i assessora artística de programació del Teatre Bartrina; Francesc Cerro-Ferran, dramaturg i director d'escena adscrit al Laboratorio Rivas Cherif del Centro Dramático Nacional, i Jordi Freixes Comas, director de Batall Produccions.

4 de maig | "Els reptes de l'habitatge al segle XXI": Amb la participació d’Antonio García Bautista, vicepresident de l'entitat Llars Familiars; Sergio Nasarre Azna, catedràtic de Dret civil a la Universitat Rovira i Virgili, i Anna Puigdomènech Romero, gerent de Serveis a la Persona de l'Ajuntament de Reus.

18 de maig | "Oportunitats de la planificació estratègica": Amb la participació de Dolors Setó Pàmies, Professora i investigadora del Departament d'Empresa a la URV; Josep M. Piñol Alabart, Tècnic de la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement de la URV, i Jordi Bergadà Masquef, Arquitecte i exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Reus.

1 de juny | "Esport i vida saludable a les ciutats": Amb la participació de Jordi Bros Ribes, Expert en l'àmbit de l'esport; Tere Cousillas Fernández, Responsable de Programes i Formació del Consell Esportiu del Baix Camp, i Luis Franco Bonafonte, Especialista en Medicina de l'esport.

15 de juny | "Cap a una nova àrea metropolitana?": Amb la participació de Trinitat Castro Salomó, directora dels serveis territorials de Polítiques Digitals i Territori a Tarragona; María José Figueras Salvat, rectora de la URV, i Nel·la Saborit i Esteve, tècnica en gestió del trànsit i especialista en mobilitat.

PREU

GratuïtON

Centre Cultural El Castell

Plaça del Castell, 4 43201

Com arribar-hi


QUAN

Del 06/04/2022 al 15/06/2022

LOCALITZACIÓ

Centre Cultural El Castell

Centre Cultural El Castell

Plaça del Castell, 4, 43201

Et pot interessar...

Jornades Excel·lència: GESTIÓ PÚBLICAE
Jornades

Jornades Excel·lència: GESTIÓ PÚBLICA

Guarda't la data per assistir a les Jornades Excel·lència en la gestió pública, organitzades per la regidoria d'Hisenda de l'Ajuntament de Reus.ProgramaMariluz Caballero. Economista i regidora d'Hisenda de l'Ajuntament de Reus. "ADN Excel·lència"Judit Esteve Izquierdo. Directora dels...

On: Fira Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.