Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Dia Internacional de la Dansa: activitats durant tot el dia

Dia Internacional de la Dansa: activitats durant tot el dia

Reus A Casa - Cultura A Reus

Dia Internacional de la Dansa: activitats durant tot el dia

Durant tot el dia, a través de les xarxes socials de @ReusCultura, compartirem propostes i activitats per gaudir virtualment d'aquest Dia Mundial de la Dansa.

10:00 h - Lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa per part de la Coordinadora de Dansa de Reus. Després de la presentació del regidor Recasens, parlaran les directores de les escoles de dansa que formen part de la Coordinadora de Dansa de Reus: Pilar Sanz (escola de dansa i arts escèniques Artis), Núria Diez (escola de dansa Núria Diez) i Teresa Aguadé (escola de dansa del Centre de Lectura). El manifest es podrà veure al You Tube del reus_cat i també a les xarxes socials de @ReusCultura.

11:00 h - Interpretació d'Aridana Llussà i Magda Borrull

12:00 h - La Coordinadora de Dansa i Reus Cultura et conviden a participar al Dia Internacional de la Dansa. A les 12h, sortiu al balcó, terrassa, pàrquing, etc. o dins de casa i balleu amb el vestuari que feu servir normalment a classe. Tria la teva especialitat, posa-hi la música de My way de Frank Sinatra versionada que trobaràs en els següents enllaços i penja el teu vídeo de 15 segons etiquetant a les xarxes socials a @ReusCultura i utilitzant les etiquetes #DansaACasa #CulturaACasa i #CulturaAReus.

13:00 h - Recomanació espectacle: Set of sets - Festival COS 2019 - Teatre Fortuny

16:00 h - Interpretació d'Aridana Llussà i Magda Borrull

17:30 h - L'hora del conte amb les Biblioteques Municipals: El Soldadet de Plom

18:00 h - Interpretació de Loles Santana i Guillem Sanabra

19:00 h - Recomanació espectacle: Meeting Point - Festival COS 2019, Pl. d’Evarist Fàbregas

20:00 h - Interpretació de Mònica Rincón i Irene Benavent

21:00 h - Actuació de Maya Plisetskaya - Teatre Fortuny


PREU

GratuïtQUAN

el 29/04/2020

a les 09:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.