Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Dia Internacional de les Famílies

Fins al 15 de maig de 2024

FINALITZADA!

Dia Internacional de les Famílies

Jornada de portes obertes i tallers familiars a Mas Totosaus

El dimecres 15 de maig, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Famílies, l'Àrea de Serveis a les Persones i Drets Socials l'Ajuntament de Reus, a través del Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF), organitza una jornada de portes obertes i tallers familiars gratuïts de 17 a 19 h a Mas Totosaus (carrer Camí de Riudoms, 64). Aquesta celebració, establerta per l'Assemblea General de les Nacions Unides l'any 1994, ofereix una oportunitat per conscienciar la societat de les situacions en què es troben les famílies, dels nous reptes i de les dificultats amb què s'enfronten, i també per promoure accions apropiades per millorar-ne el benestar.

Amb la jornada de portes obertes es vol donar a conèixer el SOAF que s'ofereix en aquest nou equipament a les famílies de la ciutat. A més, al jardí, s'instal·larà un circuit lúdic per a infants i adolescents format per un taller de bombolles gegants, jocs tradicionals gegants i pinta-cares. També se'ls oferirà un berenar de pa amb xocolata.

 El SOAF de Reus

Des de principis d'any, el SOAF presta atenció presencial a les famílies de dilluns a divendres de 9 a 14 h a dos equipaments municipals de la ciutat: Mas Pintat i Mas Totosus. També es pot contactar amb aquest servei mitjançant correu electrònic i telèfon:

El SOAF és un servei gratuït d'atenció i assessorament integral a les famílies que pretén millorar i reforçar les seves capacitats i habilitats educatives, relacionals i socialitzadores, per tal de facilitar i millorar el benestar individual i familiar. Es tracta d'un espai on parlar amb calma i confiança de les relacions familiars, amb acompanyament de professionals, que ajuden les famílies a trobar orientació i respostes a les incerteses de la criança.

PREU

Gratuït i obert a totes les famíliesON

MAS TOTOSAUS

Camí de Riudoms, 64 43202

Com arribar-hi


QUAN

el 15/05/2024

a les 17:00h

LOCALITZACIÓ

MAS TOTOSAUS

MAS TOTOSAUS

Camí de Riudoms, 64, 43202

Tel. 977010035

[email protected]

Et pot interessar...

ALA ROSE FALLERE
Arts escèniques

ALA ROSE FALLER

ALA ROSE FALLERLa cantant movaiorquesa Ala Rose Faller ens regalarà un recital dels millors estàndards de jazz vocal femení acompanyada del pianista Albert Galcerà i de la poesia feminista més compromesa a càrrec de l'actriu reusenca Alba Aluja

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.