Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Reus, 2022

 • Dissabte 5 de novembre

20 h, Teatre Bartrina (pl. del Teatre, 1)

Representació de l’obra de teatre Mare de sucre i abans, visita tàctil organitzada per l’ONCE.

 

 • Diumenge 13 de novembre

9.30 h, sortida des del Jardí Sensorial de Masia Roig (c. de Capçanes, 4, polígon Agro-Reus)

Caminada solidària organitzada pel Taller Baix Camp amb dos recorreguts d’11,46 km i 4,46 km. Inscripció prèvia gratuïta

 

 • Dissabte 19 de novembre
   • 10 h, punt de trobada a l’entrada de l’Arbocet

Marxa nòrdica inclusiva, organitzada pel Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata i Ennatura’t. Aquesta activitat inclou una classe introductòria i la ruta l’Arbocet - Vilanova d'Escornalbou-l’Arbocet de 6 km 75 m de desnivell. Es proporcionaran bastons de marxa nòrdica per a qui no en tingui. Les places són limitades. Inscripció gratuïta al 977 39 00 11 (extensió 192).

   •  17.30 h, polilleuger municipal Joan Rebull (av. de l'Onze de Setembre, 8 A)

Presentació del Club Esportiu Costa Daurada i partit de bàsquet Club Esportiu Costa Daurada-Barça.

 

 • Dimarts 22 de novembre

10.30 h, Centre Cívic Llevant (pl.dels Horts del Canonges, 1)

Tastet culinari a càrrec dels alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, organitzat per la Residència Marinada de la Fundació Villablanca.

 

 •  Dimecres 23 de novembre

18 h, Casal de les Dones (pl. de la Patacada, 9)

Presentació del Manual d’acompanyament a les persones amb alteracions sensorials de la Fundació Villablanca.

 

 • Dissabte 26 de novembre

10 h, Club Natació Reus Ploms (av. de Marià Fortuny, 5)

Jornada parlem sobre autisme organitzada per l'Associació Supera’t de persones amb condició autista: xerrada participativa amb famílies «Com vivim l’autisme? El nostre dia a dia», a càrrec de la psicòloga Miriam Torre; taller «Per a què serveix un pictograma?» a càrrec de la mestra d’educació especial especialista en TEA Anna Galera, i activitat esportiva inclusiva.

 

 • Diumenge 27 de novembre

12 hPolilleuger municipal Alberich i Casas (carrer Vilafortuny, 24)

Partit de bàsquet Club Esportiu Costa Daurada-Mallorca.

 

 • Dimarts 29 de novembre
   • 10 h, Camp de futbol municipal de la Pastoreta (c. dels Velers, 28-30)

Partit de futbol Villablanca-Taller Baix Camp.

   •  18 h, Centre Cívic del Carme (pl. de la Patacada, 10)

Presentació del documental Sense llum, tres punts en l'espai, en què Meritxell Agustench explica com afronta la pèrdua de la visió, organitzada per l'ONCE.

 

 • Dimecres 30 de novembre
   • 11 h, 11.30 h, 16 h i 16.30 h, Villablanca Serveis Assistencials (Ctra. Bellissens, s/n)

«Un món a dins», la realitat immersiva a Villablanca. Inscripció prèvia a [email protected] o en aquest enllaç.

   • 17.30 hCentre Cívic del Carme (pl. de la Patacada, 10)

Presentació de l'exposició "Fusió d'art i escriptura" a càrrec dels usuaris i la voluntària Laia Morell de l'Associació de Salut Mental Dr. Tosquelles.

 

 • Dijous 1 de desembre
   •  17 h, Biblioteca Central Xavier Amorós (c. de l'Escorxador, 1)

Taller de lectura fàcil del llibre «I tu, què hi fas aquí?» de Joaquim Carbó, organitzada per la Fundació La Tutela. Inscripció prèvia a [email protected].

   •  19 h, Centre Cívic del Carme (pl. de la Patacada, 10)

Taller vivencial «Descobreix la integració sensorial» a càrrec de la terapeuta ocupacional Eli Torrents, organitzat per l'Associació Supera’t de persones amb condició autista.

 

 • DIVENDRES 2 DE DESEMBRE

18 h, Sala Santa Llúcia (Raval de Robuster, 34)

ACTE INSTITUCIONAL: lectura del manifest institucional del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a càrrec de representants de diferents entitats; lectura del manifest reivindicatiu escrit per membres de Down Tarragona; visualització del vídeo de l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius Reus i Baix Camp, i representació de l’obra de teatre Bellissens, 25 anys dalt de l’escenari a càrrec del grup de teatre Bellissens de la Fundació Villablanca del Grup Pere Mata. Inscripció prèvia gratuïta.

 

 • Dissabte 3 de desembre

12 h, Biblioteca Central Xavier Amorós (c. de l'Escorxador, 1)

Xerrada «Autisme, una immersió ràpida» a càrrec de M. José Portella i inauguració de l’exposició fotogràfica «Resse-TEJA» realitzada pels joves de l’esplai terapèutic d’Aspercamp.

 

 • Dissabte 10 de desembre

20 h, Teatre Bartrina (pl. del Teatre, 1)

Representació de l’obra de teatre L’oreneta per audiodescripció.

 

 • Exposicions durant el mes de desembre:
   • «Fusió d’art i escriptura», organitzada per l'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles al Centre Cívic del Carme (pl. de la Patacada, 10).
   • «Pintant la Mediterrània», organitzada per Villablanca Serveis Assistencials al Centre Cívic Llevant (pl.dels Horts del Canonges, 1).
   • «Resse-TEJA», mostra de fotografies organitzada per Aspercamp a la Biblioteca Central Xavier Amorós (c. de l'Escorxador, 1).

PREU

GratuïtON

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34

Com arribar-hi


QUAN

Del 05/11/2022 al 10/12/2022

LOCALITZACIÓ

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34,

Tel. 977 77 11 91

http://www.salasantallucia.es.tl

[email protected]

Et pot interessar...

LA POBRA GENTE
Arts escèniques

LA POBRA GENT

La pobra gentCicle Grans MestresVersió lliure del llibre de Thomas Hardy “The woodlanders”. Una història de vides contraposades plenes de somnis dificilment realitzables. Primera mise-en-place d'un text que ha tingut diverses adaptacions cinematogràfiques protagonitzades per un elenc dels...

On: Teatre Fortuny

Ruta del Modernisme
Història i patrimoni

Ruta del Modernisme "Reus 1900"

Visita guiada dinamitzada dirigida a totes les edats, per conèixer quins són els edificis modernistes més emblematics del centre de la ciutat (l'Estació Enològica, la Casa Rull i la Casa Gasull...) i els arquitectes i personatges que van formar part de la història del Modernisme de Reus...

On: Estació Enològica

Ruta del Modernisme
Història i patrimoni

Ruta del Modernisme "Reus 1900"

Visita guiada dinamitzada dirigida a totes les edats, per conèixer quins són els edificis modernistes més emblematics del centre de la ciutat (l'Estació Enològica, la Casa Rull i la Casa Gasull...) i els arquitectes i personatges que van formar part de la història del Modernisme de Reus...

On: Estació Enològica

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.