Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

DIM21 Soundscapes of the Soul. Lluís Cojal en concert

DIM21 Soundscapes of the Soul. Lluís Cojal en concert

Dia Internacional dels Museus 2021

Va néixer a la Habana i va començar estudis de contrabaix a l’Escola Nacional d’art (ENA) amb el reconegut Manuel Valdés, amb el que posteriorment es va llicenciar al Institut superior d’art (ISA).

Ha tocat amb les orquestres de cambra i simfòniques més importants de Cubà i fora d’ella amb directors com Oleg Christian Ruth, Jaques Bodmer, Agnes Grossman, Ivan del Prado, Ernest Martínez Izquierdo, Salvador Brotons entre d’altres. Va ser membre de la Orquestra Mundial de Juventus Musicals i va tocat a les sales més prestigioses d’Europa a cuitats com Amsterdam, Berlín, Oslo...

Actualment és professor de contrabaix al Conservatori Professional de Música de Vila-seca. Als seus concerts, conrea diferents estils: clàssic, contemporani, jazz, world music, musica cubana... Toca a diferents grups: Altbass Duo, The Quartet i AFARA Ancestors on és director musical.

Ha gravat dues àlbums, Canto a los ancestros i Ilé Mi amb AFARA Ancestros.

PREU

Gratuït (amb reserva prèvia)


VENDA D'ENTRADES


ON

Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

Plaça de Ramon Amigó, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 22/05/2021

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Web Museu de Reus

VIDEO

LOCALITZACIÓ

Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

Plaça de Ramon Amigó, 1,

Tel. 977 010 665

http://cimir.reus.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.