Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Dobles parelles (Teatre).

Dobles parelles (Teatre).

Data: Diumenge 10 d’octubre a les 18h.

Preu: 8€ socis / 10€ no socis

Entrades: ja disponibles a https://www.entrapolis.com/entrades/dobles-parelles i una hora i mitja abans a taquilla

Descripció:

L’univers d’una parella està en constant transformació. Les distàncies s’eixamplen a partir del Big Bang primigeni, l’enamorament inicial deriva en estima profunda, el desfici de les primeres trobades ara és una simple rutina, les manies de Venus no s’entenen a Mart i viceversa. La comunicació s’estronca per les interferències externes. De vegades falta oxigen a l’atmosfera i tot això es complica quan s’entra en contacte i es col·lisiona amb altres universos, de naturalesa diferent, i que l’envolten i l’afecten.

Un vespre qualsevol. Una parella qualsevol. Un pis qualsevol.

La Natàlia i el Xavi arriben a casa després d’una jornada de feina especialment dura. Per fi es troben a casa, al seu refugi. Un dia més… i un dia menys.

L’obra és una comèdia àcida sobre la quotidianitat d’una parella… de la parella, en general. Els somnis, les pors, les inseguretats, els conflictes, els records i les relacions i vida social fora de la parella es posen sobre la taula… on no s’hi poden posar els peus.

Dobles parelles és el tercer text que s’estrena de l’actor vila-secà Robert Rodríguez. El primer va ser Resguard Doc (2018), una comèdia d’embolics dialèctics que s’inspirava en l’aclamada Reservoir Dogs, l’opera prima de Quentin Tarantino. L’any 2019 estrenava una peça de microteatre titulada Suïcides, la qual va obtenir el segon premi al I Concurs de Microteatre de Santa Oliva.

PREU

10€ socis - 12€ No socisQUAN

el 10/10/2021

a les 18:00h


MÉS INFORMACIÓ

Entrades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.