Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Dones en guerra. Del front a la rereguarda

 Dones en guerra. Del front a la rereguarda

a càrrec de Salvador Palomar Abadia

Malgrat esdevenir una icona de la lluita antifeixista, les milicianes foren apartades de la primera línia de front. Aquesta xerrada vol apropar-se al paper de les dones durant la Guerra Civil, en diversos àmbits. A partir de l'exemple de diverses persones i amb testimonis propers, parlarem de de les dones en les tasques de producció, la sanitat i acolliment de refugiats; en la vida quotidiana d'una ciutat fortament afectada pels bombardeigs franquistes o la seva participació en la política, amb especial record de la que fou la primera dona en formar part del consell municipal, Teresa Vilalta Sentís.

A causa de les mesures COVID-19 l'aforament està restringit. De tota manera la conferència es podrà seguir en directe per streaming a través del canal de YouTube del Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus

PREU

Gratuït (amb reserva prèvia)


VENDA D'ENTRADES


ON

Museu de Reus · seu central

Raval de Santa Anna, 59 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 16/04/2021

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Web Museu de Reus

LOCALITZACIÓ

Museu de Reus · seu central

Museu de Reus · seu central

Raval de Santa Anna, 59, 43201

Tel. 977 010 660

http://www.museudereus.cat/

museu@reuscultura.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.