Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

EDhack REUS

EDhack REUS

Si vols ser part activa del canvi a la teva ciutat participa a l'EDhack Reus! 

L’EDhack és un laboratori educatiu comunitari, un projecte de transformació social, un espai per a generar idees i projectes des de la col·laboració amb un repte.

Quin és el repte.

El repte que proposem abordar és com transformem els espais i les programacions per crear un entorn d’oci, cultural i d’aprenentatge atractiu pel joves de la ciutat. Entenem com a espai públic no només l’entorn urbà sinó tot el conjunt d’activitats que es desenvolupen a la ciutat i l’oci com a cultura, participació, educació, inclusió i salut.

Què és una EDhack?


Un EDhack és un laboratori social, educatiu i comunitari de transformació social origen de canvi, de noves aliances entre persones i entitats de la comunitat: és la guspira que genera noves relacions dona forma a les solucions pensades per fer front als reptes d’una comunitat. És un espai per a generar idees i projectes des de la col·laboració, on els participants complementen experteses per a crear solucions a reptes educatius en un sentit ampli ( feminismes, sostenibilitat, educació al llarg de la vida, cultura, etc.).

EDhack Reus sorgeix de la col·laboració entre l’Ajuntament de Reus, la Fundació Jaume Bofill i la Diputació de Tarragona.

quan
Els propers 22 i 23 d’octubre a Cal Massó: 2 sessions intensives, 16 hores, 15 equips de 4-5 persones!

Us trobareu joves amb perfils molt diversos,, que treballareu de forma col·laborativa, utilitzant eines d’innovació, en la ideació i prototipatge de noves solucions.

Finalment el projecte guanyador rebrà una dotació econòmica, l’acompanyament per poder ser impulsat, desenvolupar-se, i produir l’impacte social desitjat.‼️‼️‼️


La jornada és gratuïta , i els àpats hi estan inclosos per a totes les participants.

Per a més informació pots consultar-la a: https://reus.edhack.cat/edhack

INSCRIPCIONS: https://inscripcions.reus.cat/edhackreus

PREU

Gratuït


VENDA D'ENTRADES


ON

Centre d’Art Cal Massó

Carrer Pròsper Bofarull, 7

Com arribar-hi


QUAN

Del 22/10/2021 al 23/10/2021

LOCALITZACIÓ

Centre d’Art Cal Massó

Centre d’Art Cal Massó

Carrer Pròsper Bofarull, 7,

Et pot interessar...

Sessió informativa del curs d'Operacions en serveis funeraris (SSCI0412)E
Altres

Sessió informativa del curs d'Operacions en serveis funeraris (SSCI0412)

De 9 a 10h, sessió informativa del curs d'Operacions en serveis funeraris (SSCI0412), que permet obtenir un Certificat oficial de professionalitat de nivell 2 de la família professional de Serveis socioculturals i a la comunitat.El curs, subvencionat i que s'adreça preferentment a persones...

On: Mas Carandell (IMFE i Fundació)

Sessió informativa del curs d'Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (ADGG0408)E
Altres

Sessió informativa del curs d'Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (ADGG0408)

Sessió informativa del curs d'Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (ADGG0408) El curs, subvencionat i adreçat preferentment a persones en situació d'atur, permet obtenir un Certificat de professionalitat oficial de nivell 1, de la família professional d'Administració i...

On: Mas Carandell (IMFE i Fundació)

Sessió informativa del curs d'Operacions auxiliars d'elaboració a la indústria alimentària (INAD0108)E
Altres

Sessió informativa del curs d'Operacions auxiliars d'elaboració a la indústria alimentària (INAD0108)

De 9 a 10h, sessió informativa del curs d'Operacions auxiliars d'elaboració a la indústria alimentària (INAD0108), que permet obtenir un Certificat de Professionalitat de nivell 1 de la família professional d'Indústries alimentàries.El curs, subvencionat i adreçat preferentment a...

On: Mas Carandell (IMFE i Fundació)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.