Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

EDhack REUS

EDhack REUS

Si vols ser part activa del canvi a la teva ciutat participa a l'EDhack Reus! 

L’EDhack és un laboratori educatiu comunitari, un projecte de transformació social, un espai per a generar idees i projectes des de la col·laboració amb un repte.

Quin és el repte.

El repte que proposem abordar és com transformem els espais i les programacions per crear un entorn d’oci, cultural i d’aprenentatge atractiu pel joves de la ciutat. Entenem com a espai públic no només l’entorn urbà sinó tot el conjunt d’activitats que es desenvolupen a la ciutat i l’oci com a cultura, participació, educació, inclusió i salut.

Què és una EDhack?


Un EDhack és un laboratori social, educatiu i comunitari de transformació social origen de canvi, de noves aliances entre persones i entitats de la comunitat: és la guspira que genera noves relacions dona forma a les solucions pensades per fer front als reptes d’una comunitat. És un espai per a generar idees i projectes des de la col·laboració, on els participants complementen experteses per a crear solucions a reptes educatius en un sentit ampli ( feminismes, sostenibilitat, educació al llarg de la vida, cultura, etc.).

EDhack Reus sorgeix de la col·laboració entre l’Ajuntament de Reus, la Fundació Jaume Bofill i la Diputació de Tarragona.

quan
Els propers 22 i 23 d’octubre a La Palma de Reus: 2 sessions intensives, 16 hores, 15 equips de 4-5 persones!

Us trobareu joves amb perfils molt diversos,, que treballareu de forma col·laborativa, utilitzant eines d’innovació, en la ideació i prototipatge de noves solucions.

Finalment el projecte guanyador rebrà una dotació econòmica, l’acompanyament per poder ser impulsat, desenvolupar-se, i produir l’impacte social desitjat.‼️‼️‼️


La jornada és gratuïta , i els àpats hi estan inclosos per a totes les participants.

Per a més informació pots consultar-la a: https://reus.edhack.cat/edhack

INSCRIPCIONS: https://inscripcions.reus.cat/edhackreus

PREU

Gratuït


VENDA D'ENTRADES


ON

Casal de Joves

43201

Com arribar-hi


QUAN

Del 22/10/2021 al 23/10/2021

Et pot interessar...

Rally Costa Daurada LegendE
Altres

Rally Costa Daurada Legend

Prova exclusiva per a cotxes clàssics i històrics.

On: Plaça de la Llibertat

Jo sumo pel meu barri.E
Altres

Jo sumo pel meu barri.

La campanya "jo sumo pel meu barri" enceta una nova acció que aportarà assessorament digital en 8 barris de la ciutat allunyats d'equipaments municipals propers. D'octubre a desembre hi haurà vuit punts als quals qualsevol persona que ho necessiti s'hi podrà apropar i trobarà el suport...

Passejada de descoberta del CarriletE
Altres

Passejada de descoberta del Carrilet

Explicarem la història del barri, el projecte urbanístic del Carrilet, com l'urbanisme influeix en la transformació social i com la participació hi té un paper clau.Visita comentada, a càrrec d'especialistes.Dissabte 23/10A les 11h.Punt de trobada Avda. Carrilet. Inscripció prèvia a...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.