Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

El Balcó de Reus

El Balcó de Reus

“El Balcó de Reus” és un espai virtual a disposició de la ciutadania a l’adreça https://participa.reus.cat per publicar aquelles iniciatives i activitats culturals, esportives, gastronòmiques, de suport, col·laboratives, etc., que es vulguin compartir amb  les reusenques i els reusencs per tal de promoure la participació més espontània i informal.

“El Balcó de Reus” és una iniciativa de participació dins de la plataforma Reus Participa, que és l’eina col·laborativa digital a través de la qual es vehiculen les activitats participatives no associatives i s’emmarca dins el conjunt d’activitats Reus@Casa mentre duri el confinament. No obstant això, “El Balcó de Reus” té una projecció futura, de permanència i continuïtat com a espai estable de participació.


QUAN

Del 15/04/2020 al 15/06/2020


MÉS INFORMACIÓ

Reus Participa

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.