Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

El primer pas

El primer pas

Manifest escènic de presentació del Bartrina Territori Creatiu

Direcció i dramatúrgia: Francesc Cerro

Interpretació: Jordi Francesch, Montse Viladés, Gerard Pla, Soraya Àvila, Albert Galcerà, Maria Bravo, Ernest Feliu, Joel Prieto (Fetitxe13), Cristina Cabré, Eliseo Figuera, Elisabet Márquez, Aïda Pitarch, Georgina Llauradó, Carme Merlo, Rosa Prieto, Irene Benavent, Anna Fortuny, Alba Aluja, Rut Enguita, Xavier Graset, Cristina Cabré, Gerard Marsal, Carles Pitarch.
 

Un grup d'actrius, actors i artistes provinents de diverses disciplines -tots ells del territori-protagonitzaran aquesta acció teatral contemporània inspirada en la ideologia essencial de construcció i desenvolupament del concepte "Casa del Teatre".

Durada: 50 minutsON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 03/12/2021

a les 20:00h

LOCALITZACIÓ

Teatre Bartrina

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1,

Tel. 977 010 658

http://www.teatrebartrina.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.